Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Educatie Manageriala 2011 - 2012 | Program al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita sa va inscrieti la Programul de Educatie Manageriala 2011-2012.

Programul se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking si o platforma e-Business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor.

Programul de Educatie Manageriala va ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs:
•    Plan de afacere,
•    Management Financiar,
•    Management strategic,
•    Management de proiect si
•    Initiere IT pentru afaceri.

Platformele si cursul au fost dezvoltate de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, impreuna cu alti parteneri internationali, in cadrul unui proiect european.

Modulele sunt structurate in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.

In vederea absolvirii Programului de Educatie Manageriala 2011-2012, viitorii antreprenori vor promova testele online, aferente celor 5 discipline si vor realiza un proiect aplicativ in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

Inscrierea la curs se realizeaza prin completarea unui Formular electronic, ce poate fi gasit pe site-ul www.fntm.ro  si trimiterea acestuia la adresa antreprenor@fntm.ro.

Informatii suplimentare despre aceasta initiativa pot fi obtinute accesand website-ul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri la adresa de internet www.fntm.ro .


Sursa: Fundatia Nationala a Tinerilor ManageriNici Comisia Europeana, nici vreo alta persoana actionand in numele Comisiei Europene nu poate fi considerata responsabila pentru modul in care ar putea fi folosite  informatiile din acest document. Viziunea promovata in acest document apartine autorului si nu reflecta neaparat politicile Comisiei Europene.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile