Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


6 Iunie 2018 - InfoDay în București - Sprijin acordat IMM-urilor de către UE în România

Ești furnizor de servicii de consiliere și sprijin pentru IMM-uri? Oferi suport pentru identificare surse de finanțare? Oferi consiliere privind proceduri aferente înființării unei afaceri transfrontaliere sau pentru protejarea proprietății intelectuale? Oferi sprijin pentru formare parteneriate pentru dezvoltare sau comercializare de produse? Atunci această zi de informare este pentru tine. 

small_BannerBusinessInfoDay_2018_928x250px_with_address_Bucuresti.jpg

Comisia Europeană va prezenta informații despre serviciile și programele pe care le oferă în România, împreună cu informații despre programele naționale. Vei avea ocazia să întâlnești experți și să  intri în contact cu alți profesioniști omologi. Subiectele dezbătute se referă la acces la finanțare,  extinderea pe noi piețe și identificare de noi parteneri de afaceri. Aceasta va fi o oportunitate de a participa la dezbateri și de a te alătura sesiunilor de networking. Evenimentul va include, de asemenea, câteva sesiuni interactive privind drepturile și avantajele IMM-urilor în cadrul Pieței Unice, consiliere cu privire la drepturile de proprietate intelectuală și va include și câteva exemple de succes la nivel local.

Numărul locurilor disponibile este limitat. Pentru înregistrare, utilizați acest link. Vă rugăm să aveți în vedere că înscrierea participanților se realizează în ordinea primirii solicitărilor. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Campaign Secretariat.

Descarcă agenda [EN]

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile