Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, coordonator al Consortiului BISNet Transylvania, prezenta la Targul AGRARIA 2011

In vederea promovarii serviciilor oferite prin intermediul Retelei Europene pentru Intreprinderi (Enterprise Europe Network), Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest este prezenta cu un stand de informare, in cadrul manifestarii expozitionale AGRARIA 2011 - Targ International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje, in perioada 4 – 8 mai, la Expo-Trasilvania in Cluj Napoca

 

AGRARIA - Targul International de Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje, organizat la Cluj-Napoca incepand din anul 1995, a devenit evenimentul anual emblematic in domeniu pentru zona Transilvaniei. AGRARIA s-a impus ca unul din cele mai importante locuri de intalnire pentru fermieri si reprezentantii industriei agricole din Romania si este recunoscut la nivel international pentru caracterul interactiv si oportunitatile unice pe care le ofera.

 

Enterprise Europe Network reprezentata in Macroregiunea RO1 (Regiunea Centru si Nord–Vest) prin Consortiul BISNet Transylvania, ofera societatilor comerciale, cu prioritate IMM- uri servicii care vizeaza cresterea competitivitatii si capacitatii de inovare, prin:

  • Servicii de Informare, Cooperare in Afaceri si Internationalizare;
  • Servicii pentru Inovare, Transfer Tehnologic si know-how;
  • Servicii pentru incurajarea participarii IMM- urilor la programele de finantare. .

 

Modalitatea prin care IMM-urile pot sa aiba acces la informatii specifice este apeland la consortiul BISNet Transylvania, care opereaza pe doua regiuni: Nord-Vest si Centru.

BISNet Transylvania - Retea Suport in Afaceri si Inovare pentru IMM-uri in Transilvania este un proiect coordonat de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in parteneriat cu: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru; Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca; Universitatea Transilvania din Brasov; Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Optoelectronica – INOE 2000 – Centrul de Transfer Tehnologic CENTI; Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrica – Incubatorul de Afaceri de la Sf. Gheorghe; Banca Transilvania prin Clubul Intreprinzatorului Roman.

 

Veniti sa ne vizitati, in perioada 4 – 8 mai la pavilionul EXPO TRANSILVANIA din Cluj Napoca, str. Aurel Vlaicu fn, stand A90.  

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile