Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


AgroTransilvania Cluster si Tecnoalimenti Italia - cooperare de succes

small_Cooperare PA.bmp

 

Implicarea clusterului Agrofood din Cluj-Napoca intr-o propunere de proiect

coordonata de un centru de cercetare italian

 

Tecnoalimenti este un Centru de Cercetare Stiintific si Tehnologic din Italia, care promoveaza, coordoneaza si implementeaza proiecte de cercetare in industria alimentara. 

Tecnoalimenti a dus cu succes la indeplinire peste 250 de proiecte de cercetare. Datorita expertizei si competentei cercetatorilor, Tecnoalimenti este un lider italian in promovarea si crearea initiativelor de cercetare stiintifica. Pentru H2020-SFS-2015-2: Abordarea malnutritiei la varstnici, cu deadline in 3 februarie 2015, Tecnoalimenti a pregatit propunerea de proiect "NUtritional status-based dietary intervention to defeat malnutrition - NUxLIFE", cu scopul de a obtine noi produse alimentare. Unele centre de cercetare si companii, cu competente specifice in domeniul alimentar, au facut parte din consortiul proiectului, insa pentru desavarsirea componentei era necesara participarea unui IMM, producator de carne, din Estul Europei.

AgroTransilvania Cluster are in componenta membri activi in sectorul agro-alimentar: furnizori de materie prima, producatori, procesatori, distribuitori, universitati, consultanti si autoritati publice, reprezentand solutia ideala pentru implicarea in proiectul NUxLIFECu sprijinul partenerilor locali EEN (Finlombarda si Agentia de Dezvoltare Nord-Vest) partenerii au fost pusi in legatura, depunand cu succes propunerea de proiect.  

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile