Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


ANUGA FoodTec 2015

Inscrie-te si participa la ANUGA FoodTec 2015 – Sustainability for Small Food Producers in Food Production – seminar si eveniment de brokeraj!

26-27 martie 2015, Koln – Germania

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest este singurul partener local Enterprise Europe Network,  co-organizator al evenimentului de brokeraj din cadrul celui mai mare targ international din domeniul industriei alimentare si bauturilor, ANUGA FoodTec 2015. Acest eveniment expozitional este singurul care acopera toate aspectele productiei de alimente: echipamente si sisteme de productie, materaile pentru ambalare, ingrediente si servicii. Mai multe informatii se pot afla pe site-ul:

www.anugafoodtec.com 

Evenimentul de brokerage, organizat in cadrul acestui targ in zilele de 26-27 martie 2015, se adreseaza companiilor mici din sectorul alimentar (cu prioritate din trei sectoare: procesare lapte, procesare carne si panificatie) precum celor care ofera tehnologie pentru o dezvoltare durabila in sector (apa si eficienta energetica in productia de alimente / aprovizionare eficienta cu materii prime, productie eficienta, gestionarea eficienta a deseurilor – reducere – reutilizare – reciclare), oferind posibilitatea stabilirii unor intalniri bilaterale, potrivite functie de profilul firmei si interesul de colaborare exprimat. Peste 100 de companii sunt deja inregistrate. Participarea la evenimentul de brokerage este gratuita (o persoana / firma), participantilor admisi oferindu-li-se bilete de intrare gratuita la targ. In plus, pentru doi producatori (din cele trei sectoare mentionate) care sunt interesati de tehnologii care sa contribuie la dezvoltarea unei afaceri durabile vor fi rambursate cheltuielile de transport si cazare (valoarea maxima rambursabila fiind 500 EUR).

Termenul limita de inscriere este 22 martie 2015.

Pentru informatii suplimentare legate de participarea la evenimentul de brokeraj, va rugam sa ne contactati. Persoana de contact: Ioana Pavel – manager de proiect, e-mail: ioana.pavel@nord-vest.ro, telefon: 0755-777 040.  

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile