Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Apel de proiecte pentru poli de competitivitate

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (AM POSCCE) anunta lansarea apelului de proiecte  pentru operatiunea 1.3.1 „Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international - Poli de Competititivitate”, Axa Prioritara 1 a POS CCE.

 

Ghidul Solicitantului in forma finala, precum si Cererea de propuneri de proiecte pot fi accesate inca din data de 4 mai, pe site-ul AM POSCCE.

 

Operatiunea se refera la asistenta integrata pentru polii de competitivitate, cu scopul consolidarii interactiunii dintre firme ce favorizeaza raspandirea cunostintelor si economii externe in ce priveste costurile de productie si ale materiilor prime, ale tranzactiilor, cresterea productivitatii, cresterea numarului de furnizori si clienti ai membrilor polilor de competitivitate. Astfel, se arata in ghid, intreprinderile vor beneficia de o abordare integrata incluzand avantajele managementului corporativ, ale unor surse de finantare adecvate, garantii asociate, avantajul tehnic al serviciilor societatii informationale si al cooperarii active cu competitori, organizatii, institutii, inclusiv unitati de cercetare-dezvoltare. Se urmareste dezvoltarea polilor de competitivitate cu vizibilitate atat la nivel national, cat si international.

 

Propunerile de proiecte pentru aceasta operatiune pot fi depuse in perioada 17 mai – 17 august, zilnic intre orele 10.00 – 15.00, la sediul AM POSCCE, str. Dr. Ernest Juvara, nr. 3-7, Sector 6, Bucuresti, CP 060104 sau pot fi transmise prin curier la adresa mentionata. De asemenea, incepand cu data de 18 mai a.c, puteti beneficia de servicii de tip helpdesk pentru acest apel, la urmatoarele date de contact:

Telefon: 021.311.50.85

Fax: 021.311.50.84

Email: helpdesk.poli@archidata.it

Pe tot parcursul acestei perioade, intrebarile frecvente si raspunsurile aferente vor fi postate pe urmatoarele site-uri: http://amposcce.minind.ro/ si www.polidecompetitivitate.archidata.it.

Persoane de contact:

Aurelia Munteanu, Felicia Scarlat,  

Sursa: AM POSCCE

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile