Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Ateliere de pregatire a proiectelor pentru dezvoltarea comunitatilor locale din Transilvania de Nord dupa 2014

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest organizeaza, in aceasta perioada, ateliere de lucru cu comunitatile locale din Transilvania de Nord, in vederea pregatirii proiectelor de dezvoltare, dupa 2014.

Echipa de planificare strategica a ADR Nord-Vest doreste sa vina in sprijinul comunitatilor locale din regiune in identificarea principalelor probleme / provocari cu care acestea se confrunta, conturarea directiilor de actiune prioritare si generarea ideilor de proiecte care pot veni in intampinarea acestor provocari dupa ianuarie 2014. Scopul urmarit este constituirea unui portofoliu de proiecte prioritare ale regiunii, in vederea finantarii cu precadere din fonduri europene in perioada 2014-2020. 

In cadrul atelierelor, reprezentantii comunitatilor locale vor afla care sunt „obiectivele tematice” si conditiile generale in care trebuie sa se inscrie proiectele pentru a avea sanse sa primeasca finantare europeana dupa 2014. In partea a doua a reuniunilor vor avea loc dezbateri pe marginea prioritatilor locale, cu scopul generarii de idei de proiecte. Aceste idei de proiecte vor fi, intr-o etapa ulterioara, ierarhizate si cuprinse in lista de proiecte strategice ce insoteste Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Vest 2014-2020.

Pana in prezent au fost organizate ateliere de lucru la Baia Mare, jude'ul Maramures (23 ianuarie), Tasnad, judetul Satu Mare (24 ianuarie), Oradea (30 ianuarie) si Valea lui Mihai (31 ianuarie). Urmatoarele intalniri se vor desfasura la Radaia, comuna Baciu, judetul Cluj (5 februarie), Zalau, judetul Salaj (6 februarie), Dej. judetul Cluj (7 februarie). Reuniuni similare vor avea loc in fiecare judet din regiune in perioada urmatoare, cu o frecventa de doua sau trei evenimente pe saptamana, astfel incat toate comunitatile Transilvaniei de Nord sa participe la cel putin o intalnire, programarile urmand sa fie anuntate in timp util.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile