Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Invitatie pentru firmele din domeniul energiei regenerabile la eveniment international de brokeraj

Brokeraj international in domeniul energiei, 1 Martie 2012, Wels (Austria)

 

 

Institutul National pentru Instrumentatie Analitica (ICIA) si Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (ADR Nord-Vest) sunt puncte de contact Enterprise Europe Network (EEN) din cadrul Consortiului BISNet Transylvania si parteneri locali pentru organizarea evenimentului international de afaceri din cadrul Targului International pentru Eficienta Energetica si Energie Regenerabila din Austria, de la Wels, langa Linz.

 

Temele principale ale ExpoEnergy Wels sunt reducerea consumului de energie, eficienta energetica si energia durabila. Pe parcursul a 25 de ani, acest targ a devenit cea mai mare expozitie din Europa in domeniul surselor de energie regenerabila. Mai multe informatii se pot gasi pe pagina internet  www.expoenergy.eu si www.wsed.at.

 

Evenimentul de brokeraj se va desfasura in pavilionul expozitional Wels in data de 1 martie, avand ca organizatori principali partenerii EEN din Austria: CATT Innovation Management GmbH Linz si Camera de Comert si Industrie pentru Austria superioara in colaborare cu O.O. Energiesparverband.

 

Sunt asteptate sa participe companii cu activitate in urmatoarele domenii: energie solara, eoliana, energie bazata pe hidrogen, energie geotermala / pompe de caldura, pile de combustie, sisteme fotovoltaice, biomasa si biogaz, constructii durabile, centrale in  cogenerare, consultanta in domeniul energiei, stocarea energiei, etc. Informatii despre firmele deja inscrise se pot afla pe pagina internet: http://www.b2match.eu/expoenergy2012.

 

In calitate de parteneri locali, ICIA si ADR Nord-Vest promoveaza evenimentul si asigura companiilor interesate participarea precum si suportul logistic pe parcursul evenimentului de brokeraj. Membrii consortiului BISNet se pot ocupa de toate aspectele organizatorice, deplasare, cazare si alte formalitati legate de eveniment pentru firmele interesate. Costurile aferente vor fi suportate de catre firmele in cauza, individual.

În vederea înscrierii la evenimentul de brokeraj şi pentru selectarea partenerilor de discuţii, funcţie de interesul de colaborare exprimat, vă invităm să trimiteţi formularul ataşat completat sau să contactaţi experţii ADR Nord-Vest desemnaţi, până la data de 17 februarie 2012. 

 

 

 

Persoane de contact:

ICIA – Simona Barsan, Director CENTI , tel 0264-420590; 0364-401403, fax 0264-420667, centi@icia.ro

ADR Nord-Vest – Daniel Mirastian, Expert tehnic, tel 0264-431550, fax 0264-439222, daniel.mirastian@nord-vest.ro

 

 

Descarca aici formularul de inscriere

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile