Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Brokeraj in domeniul agriculturii si al industriei alimentare

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, in colaborare cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Sfantu Gheorghe si Agentia de Economie Externa Ungaria, prin reteaua Enterprise Europe Network organizeaza, in data de 12 septembrie 2014 incepand cu orele 11.00, Evenimentul International de Brokeraj - Agromalim 2014 - vizand domeniile de tehnologii, masini si utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, tehnica de ambalare, servicii de consultanta, reviste, carti si cataloage de specialitate.

Evenimentul va fi gazduit, in cadrul editiei cu numarul XXV a Expozitiei Internationale - Agromalim 2014, si va avea loc in Complexul Expo Arad, Pavilion B, Calea Aurel Vlaicu nr. 300.

Evenimentul de brokeraj consta in organizarea de intalniri bilaterale intre firmele romanesti si firmele straine participante la expozitie si la evenimentul de brokeraj, intr-un cadru organizat in care reprezentantii companiilor pot beneficia de asistenta specializata din partea organizatorilor in alegerea partenerilor de discutie precum si de servicii de interpretariat gratuite.

Participarea in cadrul evenimentului de brokeraj va ofera o serie de avantaje dintre care cel mai important este contactul cu un numar mare de operatori straini din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Alte avantaje constau in identificarea unor potentiali parteneri de afaceri si/sau transfer tehnologic, promovarea proprie ca potential partener de afaceri, analiza pietei interne si externe, a cererii si a ofertei, aceste elemente contribuind la imbunatatirea strategiei companiei sau a planului de afaceri. 

Pentru inregistrare, dar si pentru informatii suplimentare cu privire la acest eveniment, va invitam sa ne contactati! Persoana de contact: Szasz Reka  Tel/Fax : +40 267 327 395, email: reka.szasz@icpe-ca.ro.  

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile