Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Brokeraj in domeniul IT&C

Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA şi Hungarian Naţional Trading House parteneri reţelei Enterprise Europe Network şi în colaborare cu clusterul IT Plus din Miercurea Ciuc, Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, respectiv de Asociaţia Întreprinzătorilor din Ciuc organizează  în data de 28 noeiembrie de la orele 15:00 eveniment de brokeraj în domeniul IT&C.

Evenimentul va fi găzduit în cadrul celei de-a doua ediţii a Conferinţei de IT&C şi inovare a Ţinutului Secuiesc şi va avea loc la Băile Tuşnad. Conferinţa îşi propune să consolideze legătura dintre firmele de specialitate din regiune, precum şi relaţiile firmelor respective cu principalii actori din afara regiunii.
Un alt obiectiv al conferinţei este de a demonstra care sunt principalele puncte de pornire în acest sector, care ar putea veni şi în folosul dezvoltării regiunii.

Evenimentul de brokeraj va oferi posibilitatea firmelor româneşti de a stabili întalniri de afaceri cu firme străine într-un cadru organizat in care reprezentanţii companiilor pot beneficia de asistenţă specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuţie precum şi de servicii de interpretariat gratuite.

Participarea în cadrul evenimentului de brokeraj oferă o serie de avantaje, dintre care cel mai important este contactul cu parteneri străini din domeniul IT&C. Alte avantaje constau în identificarea unor potenţiali parteneri de afaceri şi de proiecte comune, promovarea proprie ca partener de afaceri, analiza pieţiei interne şi externe, a cererii şi ofertei, aceste elemente contribuind la strategia companiei sau a planului de afaceri.

 

Pentru înregistrare şi informaţii suplimentare vă  invităm să ne contactaţi la următoarele coordoante : Szasz Reka , tel : 026327395, email :reka.szasz@icpe-ca.ro sau www.itpluscluster.ro

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile