Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Conferinta Anuala a Clusterelor din Romania - "Clusters - Innovative Business Models"

small_adr.png

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, punct de contact Enterprise Europe Network, va invita sa participati in perioada 4-5 iunie 2015, la Cluj-Napoca, la cea de-a patra editie a Conferintei Anuale a Clusterelor din Romania, “Clusters-Innovative Business Models”.

Evenimentul, desfasurat sub patronajul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, va avea loc in incinta Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca si la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central.

Organizatorii sunt: Asociatia Clusterelor din Romania “CLUSTERO”, Cluster AgroTransilvania, Cluster Mobilier Transilvan, Cluster iTechsylvania si Cluster Cluj IT, alaturi de partenerii Consiliul Judeţean Cluj, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, Banca Transilvania, Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica din Cluj Napoca.

In cadrul conferintei se vor aborda subiecte de interes general, se va discuta despre finantarea mediului de afaceri si produse de finantare dedicate clusterelor, transferul tehnologic ca si oportunitate de dezvoltare a afacerii, modalitati prin care clusterele pot sa exceleze, rolul clusterelor in implementarea strategiilor europene, nationale si regionale. De asemenea, vor fi abordate sectiuni dedicate domeniilor agroindustrial, mobilier, IT şi lifestyle, alaturi de sesiuni de brokeraj prin care se incurajeaza dezvoltarea unor colaborari atat regionale, cat si sectoriale si/sau trans-sectoriale.

Accesul in cadrul conferintei este gratuit, pe baza a inscrierii pe site-ul conferintei www.romaniaclusters.eu.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile