Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Contribuția economiei circulare la dezvoltarea durabilă a sectorului agro-alimentar

Ambasada Olandei în România în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Regionale Nord-Vest organizează dezbaterea cu tema: Contribuția economiei circulare la dezvoltarea durabilă a sectorului agro-alimentar.

 

Economia circulară oferă răspuns celei mai presante probleme a secolului 21: utilizarea (și reutilizarea) materiilor prime în modul cel mai eficient cu putință – în scopul asigurării hranei și bunurilor necesare unui trai decent pentru populație, fără a afecta mediul și a epuiza resursele naturale ale planetei.

 

Evenimentul care va avea loc în data de 21 noiembrie 2017 în Aula Mihai Șerban din cadrul USAMV Cluj-Napoca, va include prezentarea cadrului politicilor economice olandeze referitoare la economia circulară in sectorul agroalimentar, tehnologii şi proiecte de succes în aceste domenii precum și explorarea potențialului de stabilire a unor parteneriate pentru colaborare bilaterală în cadrul oferit de Uniunea Europeană.

 

Găsiți atașat agenda evenimentului.

 

Prezentările susținute în limba engleză vor fi traduse în limba română. Participarea la eveniment nu implică taxă de participare.

 

Informații suplimentare și confirmarea prezenței la eveniment, se pot obține la tel. +40-213179871, +40-733518457 și email: circulareconomy@bdgroup.ro.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile