Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Descoperire antreprenorială în domeniul IT&C

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene, organizează în 21 februarie 2017, evenimentul dedicat descoperirii antreprenoriale în domeniul IT&C.

Evenimentul se va desfășura conform agendei și va avea loc la GRAND HOTEL NAPOCA.

Speakerii din partea Comisiei Europene au o vastă experiență în aces domeniu: Carsten Rasmussen - Șef unitate DG Regio și Politică Urbană; Anne-Marie Sassen - Șef Adjunct Unitatea ”Tehnologii și Sisteme pentru Digitalizarea Industriei” DG CONNECT, Iulia Șerban - manager de program DG Regio și Politică Urbană și, respectiv, Marina Ranga - expert DG Joint Research Center.  

În cadrul evenimentului se va pune accent pe facilitarea cooperării între reprezentanții mediului de afaceri, ai sferei de CDI, si administrației publice și ai organizațiilor non-guvernamentale interesați de dezvoltarea acestui domeniu în Regiunea Nord-Vest. Colaborarea se va materializa prin generarea și dezvoltarea unor idei de proiecte inovatoare.

Ideile de proiecte viabile, generate prin cooperare, vor fi integrate în documentul de pregătire dedicat Axei 1 (Transfer Tehnologic) a Programului Operațional Regional 2014-2020 și în designul Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, fiind utilizare în scopul identificării unor activități de nișă în acest domeniu. Ulterior, aceste proiecte vor putea fi promovate pentru a obține finanțare din diferite surse (europene, naționale, private).

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ PARTICIPAȚI?

Dacă doriți ca acest domeniu să se dezvolte, să devină competitiv, atunci este extrem de important să participați la eveniment. Inputurile dumneavoastră vor fi luate în considerare în elaborarea documentelor strategice importante la nivel regional și pot fundamenta viitoare finanțări pentru afacerea dumneavoastră. 

Înscrierea se poate face până în data de 16 februarie 2017, completând formularul online disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție. 

Oana Stănculescu - oana.stanculescu@nord-vest.ro, 0758 777 154

 

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile