Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Design4Enterprises

O gamă completă de cursuri gratuite oferite de Comisia Europeană pentru dezvoltarea conceptului ”design-driven-innovation” (inovare orientată pe design) - soluție pentru creșterea competitivității, eficienței și durabilității IMM-urilor europene. http://www.designforenterprises.eu/ 

small_design4enterprises.jpg

Comisia Europeană a lansat programul Design for Enterprises - #Design4Enterprises, constând dintr-un set complet de cursuri referitoare la design-driven-innovation. Toate cursurile sunt oferite gratuit, cu prioritate IMM-urilor care doresc să își dezvolte competențele în managementul proiectării.

Programul este orientat către design ca element esențial în strategiile de dezvoltare ale IMM-urilor în condițiile pieței globale de astăzi. Design-driven-innovation nu este doar o modalitate formală de a crește atractivitatea produselor și serviciilor, ci și o cale de a folosi materiale noi și tradiționale, noi instrumente pentru producție și procese, precum și o metodă de abordare inovatoare pentru mai buna înțelegere a nevoilor clienților.

Vă invităm să participați la primul curs, care va avea loc în data de 20 aprilie 2017 la Cluj-Napoca, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest - punct de contact Enterprise Europe Network.

Înregistrarea se poate face aici, activând butonul ”Register” din partea de jos a paginii.

Mai multe informații se pot obține contactând echipa Enterprise Europe Network din cadrul ADR Nord-Vest, email: bisnet@nord-vest.ro, persoane de contact Michaela Mihăilescu, tel. +40-755-777-019 și Ioana Pavel, tel. +40-755-777.040.

Ştiri

2017-04-26 11:54:03

Eveniment de matchmaking - MEET4BUSINESS AGRA 2017

Agenția de Dezvoltare Maribor organizează evenimentul de brokeraj: „MEET4BUSINESS [...]

2017-04-26 11:43:06

Eveniment de matchmaking - TUTTOFOOD 2017

În perioada 9-10 mai 2017, la Centrul expozițional Fiera Milano, în Italia , va avea [...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile