Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Design4Enterprises - 27-28 septembrie la Cluj-Napoca

Cea de a doua sesiune a trainingului Design4Enterprises va avea loc în perioada 27-28 septembrie 2017, la Cluj-Napoca, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest - punct de contact Enterprise Europe Network. 

Participarea la aceste două zile de training deschide calea spre parcurgerea mai multor module on-line, pe parcursul a trei luni și obținerea în final a unui certificat de finalizare program, precum și a instrumentului Design4Enterprises Toolkit.

Înregistrarea se poate face pe link-ul 
http://www.designforenterprises.eu/evrplus_registration/?action=evrplusegister&event_id=45
activând butonul “Register” din partea de jos a paginii. 
O gamă completă de cursuri oferite de Comisia Europeană pentru dezvoltarea conceptului design-driven innovation – cheia pentru creșterea competitivității, eficienței și durabilității IMM-urilor Europene. http://www.designforenterprises.eu/
Comisia Europenă a lansat Design for Enterprises - #Design4Enterprises, program de cursuri în sprijinul design driven innovation. Toate cursurile sunt oferite gratuit  cu  prioritate IMM-urilor care  doresc să își dezvolte competențele în managementul proiectării. 
Înțelegerea noilor tehnologii, tendințele organizaționale și de afaceri sunt temele centrale ale cursurilor. Programul este orientat către design ca element esențial în strategia pentru dezvoltarea IMM-urilor pe piața globală de astăzi. Design-driven-innovation nu este doar o modalitate de a reforma produse și servicii, ci și o cale de a folosi materiale și instrumente noi de producție și procese precum și de a inova abordarea pentru mai buna înțelegere a nevoilor clienților. 
Mai multe informații se pot obține contactând Enterprise Europe Network din cadrul ADR Nord-Vest, email: bisnet@nord-vest.ro, persoane de contact Michaela Mihailescu, tel. +40-755-777.019 și Ioana Pavel, tel. +40-755-777.040.   

Înregistrarea se poate face pe următorul link, activând butonul “Register” din partea de jos a paginii. 

O gamă completă de cursuri oferite de Comisia Europeană pentru dezvoltarea conceptului design-driven innovation – cheia pentru creșterea competitivității, eficienței și durabilității IMM-urilor Europene. 

Comisia Europenă a lansat Design for Enterprises - #Design4Enterprises, program de cursuri în sprijinul design driven innovation. Toate cursurile sunt oferite gratuit cu prioritate IMM-urilor care doresc să își dezvolte competențele în managementul proiectării. 

Înțelegerea noilor tehnologii, tendințele organizaționale și de afaceri sunt temele centrale ale cursurilor. Programul este orientat către design ca element esențial în strategia pentru dezvoltarea IMM-urilor pe piața globală de astăzi. Design-driven-innovation nu este doar o modalitate de a reforma produse și servicii, ci și o cale de a folosi materiale și instrumente noi de producție și procese, precum și de a inova abordarea pentru mai buna înțelegere a nevoilor clienților. 

Mai multe informații se pot obține contactând Enterprise Europe Network din cadrul ADR Nord-Vest, email: bisnet@nord-vest.ro, persoane de contact Michaela Mihailescu, tel. +40-755-777.019 și Ioana Pavel, tel. +40-755-777.040.   

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile