Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Doua noi puncte de contact Enterprise Europe Network in Transilvania

Consortiul BISNet Transylvania s-a extins incepand cu acest an cu doua noi organizatii care vor oferi servicii de sprijin pentru afaceri si inovare, respectiv: Camera de Comert si Industrie din Brasov si ARIES Transilvania. Prima intalnire din acest an a consortiului extins a avut loc in data de 24 martie la Cluj-Napoca.

Echipele celor doua organizatii noi, coordonate de Sorina Blejan din partea CCI Brasov, respectiv Bianca Muntean din partea ARIES Transilvania, pun la dispozitia IMM-urilor informatii europene pe teme de interes, asigura feedback, servicii de internationalizare, faciliteaza cooperarea in afaceri si inovare, precum si servicii de sustinere a participarii IMM-urilor la programele de finantare ale Comisiei Europene, alaturi de cei cinci parteneri din Transilvania prezenti in reteaua Enterprise Europe Network inca de la infiitarea acesteia in 2008: ADR Nord-Vest, ADR Centru, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Centrul de transfer tehnologic CENTI Cluj – ICIA si Incubatorul de afaceri INCDIE ICPE–CA de la Sf. Gheorghe.

In cele patru Macroregiuni din Romania functioneaza patru consortii de puncte de contact ale Retelei Enterprise Europe Network, respectiv: BISNet Transylvania pentru regiunile Nord-Vest si Centru, PROSME pentru Bucuresti-Ilfov si regiunea Sud-Muntenia, ERBSN pentru regiunile Nord-Est si Sud-Est si RO-BOOST SMEs pentru regiunile Vest si Sud-Vest Oltenia.

http://een.ec.europa.eu/about/branches?Country=RO

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile