Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de brokeraj în cadrul Târgului Internaţional din Hanovra

HANNOVER MESSE 2016

Centrul Expoziţional Hanovra, Germania, 25-29 aprilie 2016

În perioada 25-29 aprilie 2016, la Hanovra, în Germania, are loc cel mai mare târg internaţional din domeniul tehnologiei industriale - Hannover Messe. Cu această ocazie, în cadrul târgului va avea loc şi cea de-a 12-a ediţie a evenimentului de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional susţinut de Enterprise Europe Network, prin organizațiile sale membre din peste 20 de ţări, printre care şi România.

Devenit deja loc de referință pentru întâlniri bilaterale între firme străine interesate în găsirea de noi oportunităţi de afaceri, evenimentul brokeraj internațional de la Hannover Messe 2016 este organizat şi susținut de Enterprise Europe Network prin organizațiile sale membre din următoarele ţări: Bosnia - Herzegovina, Brazilia, Bulgaria, China, Republica Cehă, Finlanda, Franţa, Germania, Ungaria, India, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Federaţia Rusă, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, Statele Unite ale Americii. 

Pe lângă organizațiile membre Enterprise Europe Network, amplul eveniment de întâlniri de afaceri se bucură şi de sprijinul mai multor organizaţii profesionale internaționale şi, nu în ultimul rând, de implicarea activă a forumului Global Business & Markets din cadrul Hannover Messe.

small_untitled.JPG

Devenit deja loc de referință pentru întâlniri bilaterale între firme străine interesate în găsirea de noi oportunităţi de afaceri, evenimentul de brokeraj internațional de la Hannover Messe 2016 este organizat şi susținut de Enterprise Europe Network prin organizațiile sale membre din următoarele ţări: Bosnia - Herzegovina, Brazilia, Bulgaria, China, Republica Cehă, Finlanda, Franţa, Germania, Ungaria, India, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Federaţia Rusă, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, Statele Unite ale Americii. 

Pe lângă organizațiile membre Enterprise Europe Network, amplul eveniment de întâlniri de afaceri se bucură şi de sprijinul mai multor organizaţii profesionale internaționale şi, nu în ultimul rând, de implicarea activă a forumului Global Business & Markets din cadrul Hannover Messe.

La evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj vor participa firme din toate sectoarele de activitate prezente la târgul internațional Hanovra 2016, cum ar fi: ►automatizări industriale, ►energie, ►servicii şi furnizori; ►IndustrialGreenTec, ►MobiliTec, ►cercetare şi tehnologii etc.
Întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional se vor desfășura în Hala nr. 6 - Stand L45, situată în centrul spațiului expozițional, într-o atmosferă deosebită; astfel, firmele participante vor beneficia de un lounge special dedicat discuțiilor, precum şi de asistenţă din partea organizatorilor pe toată durata evenimentului şi vor avea totodată posibilitatea să participe la activitățile de tip social/ networking (cocktail, coffee break etc.). 
În calitate de co-organizator al evenimentului de brokeraj, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca - organizație membră Enterprise Europe Network, va oferi şi anul acesta asistenţă gratuită firmelor din Transilvania. Mai mult, CENTI Cluj-Napoca oferă clienţilor săi posibilitatea de a participa în mod gratuit la întâlnirile de afaceri, pentru înscrierea la evenimentul de brokeraj până cel târziu în data de 16 martie 2016. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că pentru buna desfăşurare a evenimentului de întâlniri de afaceri şi a activităților de tip social/ networking, cât şi pentru evitarea situaţiilor în care firmele îşi anulează participarea la eveniment sau nu se prezintă la întâlnirile programate, organizatorii solicită firmelor participante la evenimentul de brokeraj internațional plata unei contribuții de 150 Euro.
Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional organizate cu ocazia târgului internațional Hannover Messe 2016 sunt rugaţi să contacteze reprezentanţii CENTI Cluj-Napoca.
Mai multe informaţii puteţi găsi şi pe site-ul evenimentului: www.een-matchmaking.com/hannovermesse2016
Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să contactați: 
ICIA-CENTI Cluj-Napoca 
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Simona-Clara BÂRSAN 
E-mail: centi@icia.ro 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile