Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de intalniri de afaceri si brokeraj international Techtextil 2015

Cand? 5-6 Mai 2015

Unde? Frankfurt/Main, Germania

Principalul târg internaţional pentru textile tehnice şi neţesute, Techtextil, care se desfăşoară în perioada 4 – 7 mai 2015 în incinta complexului expoziţional Frankfurt Messe din Frankfurt/Main, Germania, este un concept internaţional care pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi de soluţii în afaceri adaptate pentru industria de textile şi domeniile conexe.

Cu peste 1300 de expozanţi din 48 de ţări şi aproximativ 27500 de vizitatori, Techtextil a devenit de-a lungul timpului o adevărată platformă de produse şi servicii inovatoare, marketing şi aprovizionare, destinată producătorilor şi utilizatorilor de textile tehnice şi neţesute, oferind totodată şi cadrul optim pentru discuţii despre noi tehnologii din domeniu şi oportunităţi în afaceri.

Organizat o dată la doi ani, târgul Techtextil este structurat pe 11 categorii de produse care acoperă întreg spectrul de textile tehnice, materiale neţesute şi textile inovatoare pentru îmbrăcăminte, având aplicabilitate în 12 domenii de activitate care folosesc tehnologii textile moderne, cum ar fi: agricultură, construcţii, confecţii, design interior, industrie, medicină, protecţie, ambalaje etc.

Cunoscut fiind faptul că cele mai bune afaceri sunt cele încheiate prin contact direct, târgul internaţional Techtextil îşi propune să devină cadrul ideal de ofertare, negociere şi contractare dintre cele mai mari companii din industrie şi specialişti din diferite domenii de activitate, care vor beneficia cu această ocazie de o platformă optimă de identificare a unor potenţiali parteneri de afaceri.

În acest sens, în cadrul târgului internaţional, în zilele de 5 şi 6 mai 2015, va fi organizat un eveniment de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional.

Evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional este susţinut de ENTERPRISE EUROPE NETWORK, prin organizaţiile sale membre:

  • Camera de Comerţ şi Industrie Chemnitz – Germania;
  • Hessen Trade & Invest GmbH – Germania;
  • Camera de Comerţ şi Industrie Reutlingen – Germania;
  • Fundaţia pentru tehnologie, inovare şi cercetare Thuringen – Germania;
  • Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – România;
  • Universitatea Ege – Turcia.

 

Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional sunt rugaţi să ne contacteze pe adresa de e-mail centi@icia.ro , telefon 0264 420590, până cel târziu în data de 10 aprilie 2015, persoana de contact Ancuţa Ivan.

 

NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE PARTICIPARE LA EVENIMENTUL DE BROKERAJ PENTRU FIRMELE MEMBRE ENTERPRISE EUROPE NETWORK!

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile