Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de matchmaking Creative&Digital - Follow-up

Creative&Digital, Liverpool, UK, International Business Festival 2016

În perioada 28-30 iunie 2016, a avut loc evenimentul de matchmaking "Creative&Digital", din Liverpool. O delegaţie de reprezentanţi din mediul academic şi de afaceri din Cluj a participat la evenimentele pe tema Industriilor Creative organizate de partenerii din Reţeaua Enterprise Europe Network din ţările participante.

small_banner_original.JPG

Patru reprezentanţi din Cluj-Napoca, susţinuţi de consorţiul BISNet Transylvania, au participat la 24 de sesiuni bilaterale pentru dezvoltarea de proiecte colaborative, soluţii sau finanţare pentru afaceri şi proiecte de cercetare, workshopuri interactive şi evenimente de networking: Universitatea Babeş-Bolyai, Fundaţia Danis pentru Dezvoltarea Managerială, clusterul Transylvania LifeStyle şi o firmă locală ce oferă soluţii mobile pentru identificarea parcărilor disponibile în mediul urban. 

Întâlnirile din cadrul evenimentului de matchmaking pe tema industriilor creative au dat posibilitatea reprezentanţilor din Cluj să interacţioneze direct cu participanţi din Marea Britanie, Croaţia, Polonia, Spania, Rusia şi Statele Unite, precum Universitatea Liverpool, Universitatea Metropolitană Manchester, Clusterul de Industrii Creative şi Culturale din Croaţia, business angels şi fonduri de investiţii, companii care dezvoltă programe software pentru activităţi creative, producători de materiale creative diverse.

Mai multe detalii aici

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile