Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de matchmaking - FUTEX 2017 Interactive Textiles

În perioada 18-19 ianuarie 2017, la Marcq-en-Baroeul, în Franța, va avea loc un amplu eveniment internaţional, intitulat FUTEX 2017 Interactive Textiles, destinat societăților din următoarele domenii de activitate: textile, materiale inovative, construcții, echipamente industriale, sănătate, transport, agrofood, plastic, automotive, ICT, mobilier, sport, echipamente de protecție ş.a. Evenimentul de brokeraj din cadrul FUTEX 2017 este organizat şi susţinut de Enterprise Europe Network prin organizațiile sale membre din Franța, Belgia, Cehia şi România.


Clusterul francez CLUBTEX, din regiunea Hauts-de-France, dedicat domeniului textilelor tehnice, împreună cu  municipalitatea orașului francez Marcq-en-Baroeul  și Enterprise Europe Network, prin organizațiile sale franceze, belgiene, cehe și românești, propun acest eveniment de brokeraj, organizat în cadrul evenimentului FUTEX 2017, unul dintre cele mai importante congrese pentru industria europeană de textile. Evenimentul de brokeraj va avea loc în după-amiaza zilei de 19 ianuarie 2017 la hipodromul Serge Charles, în Marcq-en-Baroeul, Lille, Franţa.
Acest eveniment de matchmaking reprezintă o platformă unică, dedicată IMM-uri, start-up-urilor și companiilor mari, clusterelor și cumpărătorilor privați sau instituțiilor, investitorilor precum și centrelor de cercetare sau institutelor, fiind menit să sprijine eforturile acestora de a contacta și găsi noi parteneri de afaceri, de a iniția astfel demersurile în vederea derulării de cooperări internaționale și care, nu în ultimul rând, să faciliteze accesul și posibilitatea de a prezenta sau promova tehnologii inovatoare prin intermediul celor mai eficiente metode.

Clusterul francez CLUBTEX, din regiunea Hauts-de-France, dedicat domeniului textilelor tehnice, împreună cu municipalitatea oraşului francez Marcq-en-Baroeul şi Enterprise Europe Network, prin organizaţiile sale franceze, belgiene, cehe şi româneşti, propun acest eveniment de matchmaking, organizat în cadrul evenimentului FUTEX 2017, unul dintre cele mai importante congrese pentru industria europeană de textile. Evenimentul va avea loc în după-amiaza zilei de 19 ianuarie 2017 la hipodromul Serge Charles, în Marcq-en-Baroeul, Lille, Franţa.

Acest eveniment de matchmaking reprezintă o platformă unică, dedicată IMM-uri, start-up-urilor și companiilor mari, clusterelor și cumpărătorilor privați sau instituțiilor, investitorilor precum și centrelor de cercetare sau institutelor, fiind menit să sprijine eforturile acestora de a contacta și găsi noi parteneri de afaceri, de a iniția astfel demersurile în vederea derulării de cooperări internaționale și care, nu în ultimul rând, să faciliteze accesul și posibilitatea de a prezenta sau promova tehnologii inovatoare prin intermediul celor mai eficiente metode.

Din punct de vedere al importanței în domeniul textilelor tehnice, Regiunea Hauts de France se află pe locul al doilea în Franța, iar împreună cu zona belgiană învecinată este denumită și Tehnic Textile Valley, constituind cea mai importantă zonă din Europa în ceea ce privește dezvoltarea și amploarea acestui domeniu. 
FUTEX este unul dintre cele mai importante congrese din domeniul industriei europene de textile tehnice și  care se desfășoară din doi în doi ani, începând cu anul 2005, în aceeași locație. Un număr de peste 250 de participanți provenind din peste 30 țări din Europa și din întreaga lume sunt așteptați să participe la eveniment. Evenimentul se va desfășura sub un concept inovator:  6 într-unul singur - Conferințe, spații destinate profesioniștilor din domeniu, abstract pentru expoziția FUTUROTEXTILES, Premiile FUTEX pentru studenți "Challenge Etudiants FUTEX", sesiuni start-up și întâlniri și discuții tehnologice prin intermediul Enterprise Europe Network.
Evenimentul FUTEX 2017 va deschide perspective noi pentru oportunitățile oferite de domeniul textilelor interactive, implicațiile acestora și creșterea cererii observate pe piața mondială, datorate fiind conceptului Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT) în domeniul aplicațiilor vizate: Sănătate, Sport, Casnic ș.a.
Evenimentul de matchmaking Futex 2017 Interactive Textiles este locul perfect pentru discuţii pe diferite teme de interes profesional, între specialiști şi participanţi, pentru prezentarea şi promovarea produselor şi serviciilor societăților, precum şi pentru întâlniri de afaceri şi socializare.
Avantaje ale participării la evenimentul de matchmaking FUTEX 2017 Interactive Textiles:
o oportunitate deosebită pentru a întâlni parteneri și clienți și pentru extinderea relațiilor în domeniul textilelor la nivel european;
o oportunitate pentru descoperirea de parteneri pentru colaborări comerciale sau tehnologice;
o modalitate facilă de a stabili și dezvolta diverse tipuri de colaborări cu alte companii europene;
o modalitate de a descoperi produse și soluții noi, inovatoare, potențiali clienți, cât și de a iniția parteneriate inter-comerciale/instituționale și pentru dezvoltarea de proiecte de cooperare internaţionale;
profitați din plin de posibilitatea de a programa întâlnirile bilaterale cu alți profesioniști pentru discuții de afaceri și pentru dezvoltarea rețelei de parteneri strategici;
la eveniment vor fi reprezentate un număr foarte mare de sectoare de activitate, cu reprezentanți din peste 30 de țări;
evenimentul de matchmaking este adaptat nevoilor specifice ale participanților, prin identificarea celor mai bune oportunități de afaceri, de colaborare și pentru întâlnirea de parteneri strategici, cu sprijinul echipei de experți, organizatori ai evenimentului;
posibilitatea de a se putea programa din timp, un număr de până la 8 întâlniri bilaterale/participant/jumătate de zi.
Dintre subiectele relevante ale evenimentului se enumeră:
• Industria textilă • Textile tehnice • Materiale inovatoare •Materiale reciclate și naturale  • Industria construcțiilor • Echipament industrial • Sănătate, domeniul Medical • Siguranță și echipamente  individuale de protecție • Sport • Design de mobilier • Transport • Agricultură - Procesarea alimentelor • Industria plasticului • Industria de automobile  • Obiecte conectate • TIC •Transport și  mobilitate sustenabilă și altele
Participarea la evenimentul internaţional de matchmaking Futex 2017 Interactive Textiles este gratuită, dar înregistrarea în prealabil a participanţilor la eveniment este obligatorie.
ATENŢIE! 
În cazul în care un participant dorește să participe și la Conferințele și cina festivă a Evenimentului FUTEX2017, se va percepe o taxă de participare în valoare de 160 Euro/1 zi sau de 195 Euro/ambele zile).
Formularul pentru înregistrarea la eveniment se găsește la adresa: https://www.b2match.eu/futex2017?locale=en
 
Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri Futex 2017 Interactive Textiles sunt rugaţi să contacteze reprezentanţii CENTI Cluj-Napoca până cel târziu la data de 15 Ianuarie 2017.
Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să ne contactați: 
ICIA-CENTI Cluj-Napoca 
Adresa: Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Otilia MICU 
E-mail: otilia.micu@icia.ro 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile