Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de matchmaking - „Inovarea stimulează creșterea economică”

În data de 22 Ianuarie 2020, la Crowne Plaza București, Innovation Norway Romania organizează un eveniment de matchmaking între IMM-urile din Romania și Norvegia, cu scopul de a reuni reprezentanți ai IMM-urilor din ambele țări pentru a discuta aspecte legate de oportunitățile de dezvoltare durabilă a afacerii. Evenimentul de networking se va concentra pe companii inovatoare specializate în sectoarele Blue Growth, Green Industry Innovation și TIC.

Grup țintă: companii private, potențiali solicitanți în cadrul celui de al doilea apel pentru propuneri de proiecte al programului de dezvoltare a IMM-urilor din România. Evenimentul este despre identificarea de parteneri pentru proiecte comune. Aceasta înseamnă că IMM-urile românești trebuie să ofere un parteneriat sau să caute colaborarea cu un partener norvegian pentru a realiza un proiect.

Subiecte de interes:
- dezvoltarea de tehnologii
ecologice inovatoare/produse și servicii ecologice/„procese de producție mai ecologice”;

 - dezvoltarea de produse/procese/soluții TIC;

creșterea eficienței producției și a industriei în general;

- dezvoltarea de soluții legate de transportul maritim/de soluții privind energia albastră/de soluții în domeniul pescuitului și acvaculturii/de soluții legate de deșeurile marine/de tehnologii inovatoare pentru alimentarea cu apă, inclusiv desalinizarea.

Înregistrare și agendă eveniment:

Persoanele interesate de evenimentul de matchmaking se pot înregistra pe platforma dedicată, unde vor putea să promoveze organizația și proiectele potențialilor parteneri străini. Companiile interesate vor putea apoi să organizeze în prealabil cât mai multe întâlniri individuale de 20 de minute pe diferite intervale de timp pentru a-și maximiza participarea. 

Pentru eveniment, vor fi luați în considerare doar participanții care ar fi eligibili pentru proiecte comune în cadrul SEE și Norvegia. Companiile vor fi selectate de un comitet de selecție, pe baza criteriilor menționate mai sus. Cele aprobate pentru participare vor fi validate de Innovation Norway și vor putea începe rezervarea întâlnirilor B2B. Vă rugăm să vă înregistrați la eveniment până cel târziu vineri, 10 ianuarie 2020, deoarece există un număr limitat de locuri disponibile. 

Cheltuielile de deplasare sunt decontate de către organizator în limita a 350 € (pentru reprezentanții IMM-urilor care se deplasează de la o distanță mai mare de 150km de București). Cheltuielile de deplasare vor fi decontate în baza unei cereri de rambursare și o a unei declarații privind ajutorul de minimis

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

Înregistrarea la eveniment se poate realiza aici. 

 Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile