Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de matchmaking internațional în domeniul industriilor albastre

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează în cadrul proiectului NEPTUNE, în zilele de 22 și 23 februarie 2017, evenimentul online de matchmaking internațional în domeniul industriilor albastre, prin intermediul unei platforme virtuale de colaborare.

Aplicanții eligibili interesați, precum și furnizorii de servicii suport pentru inovare și antreprenoriat, sunt invitați să se înscrie pe platforma evenimentului de brokeraj, prin completarea unui succint profil de colaborare aici

small_B2B_banner_original.png

Scopul întâlnirilor bilaterale prestabilite este de a facilita inițierea parteneriatelor internaționale între potențiali aplicanți și/sau furnizori de servicii din regiunile partenere NEPTUNE, în vederea dezvoltării de proiecte pentru schema de vouchere de inovare și servicii suport disponibilă firmelor și potențialilor antreprenori din regiunea Nord-Vest, din domenii precum ITC, energie, mediu, agricultură, apă.

Voucherele reprezintă o modalitate de a oferi sprijin financiar direct și nerambursabil 100%, sumele fiind între 5.000 - 60.000 euro. Bugetul alocat pentru IMM-urile eligibile din Regiunea Nord-Vest este de 270.000 de euro.

Subiectele vizate sunt:

- managementul resurselor de apă în mediul urban și rural

- logistică portuară, transport maritim și fluvial

- mediu și energie regenerabilă hidro.

Evenimentul va fi precedat de un webinar de informare cu privire la oportunitățile de colaborare și de finanțare oferite de Acceleratorul de soluții inovative NEPTUNE, care poate fi urmărit online în data de 21 februarie, între orele 11-12.30. Linkul va fi disponibil pe platforma b2match din 15 februarie.

Participanții care până la data evenimentului au stabilite întâlniri bilaterale, sunt invitați în intervalul indicat în zilele de 22 și 23 februarie la sediul ADR Nord-Vest, pentru a participa la discuțiile prestabilite prin intermediul platformei virtuale amplasată la agenție.

Informații suplimentare regăsiți pe website-ul proiectului NEPTUNE și la Departamentul Proiecte și Relații Internaționale din cadrul ADR Nord-Vest , la telefon 0264/431550/ int 23.

Pentru informare, consultați Ghidul Solicitantului aferent Schemei de vouchere și servicii suport pentru inovare și antreprenoriat, precum și Apelul pentru furnizori de servicii suport.

Proiectul NEPTUNE este finanțat din programul de cercetare-dezvoltare-inovare Orizont 2020 al Comisiei Europene și are drept obiectiv sprijinirea colaborării transfrontaliere, a inovării și a antreprenoriatului între diferite regiuni din Europa pe lanțul de valoare, prin stimularea sectoarelor conexe care să deservească în mod inovativ domeniul industriilor albastre, în principal ITC, energie, mediu, agricultură, apă.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile