Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment de matchmaking online Textile Connect 2020, 4 – 8 mai 2020

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru aduce în atenția dumneavoastră oportunitatea de a participa exclusiv online la evenimentul internațional de afaceri ”Textile Connect 2020 – Virtual Matchmaking” care va avea loc în perioada 4-8 Mai 2020.


Textile Connect este o platformă care reunește companii și designeri care caută parteneri de afaceri, producători, furnizori de servicii și produse din industria textilă și încălțăminte. La evenimentul de matchmaking care se va desfășura exclusiv online vor participa 21 de cumpărători din Suedia, Letonia și Danemarca care doresc să intre în contact cu producători din domeniul textilelor. Pentru detalii suplimentare cu privire la cumpărătorii din cele trei țări, vă invităm să consultați documentul CUMPARATORI–Textile Connect 2020.

Companiile care activează în domeniul textilelor, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor fi organizate în contextul evenimentului ”Textile Connect 2020 – Virtual Matchmaking” și să intre în contact cu cumpărători direcți sunt invitate să se înscrie accesând următorul link https://textile-connect-2020.b2match.ioDetalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută accesând link-ul https://textile-connect-2020.b2match.io  până cel târziu în 3 mai 2020.


Pentru informații suplimentare, sprijin pentru înregistrare și formularea profilului companiei și a interesului de colaborare, echipa Enterprise Europe Network din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, va stă la dispoziție la adresa de e-mail: bisnet@nord-vest.ro


Vă rugăm să consultați lista de Cumparatori Textile Connect 2020 aici. 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile