Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Eveniment international de brokerage pentru companii din domeniul IT

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, punct de contact Enterprise Europe Network (EEN), este partener local pentru organizarea evenimentului International B2B Software Days, eveniment care va avea loc In Viena, In zilele de 30 si 31 martie.

Avantajele participarii la acest eveniment sunt: informatii de ultima din domeniul IT prezentate de vorbitori de renume international; intalnirea unui mare numar de potentiali parteneri de afaceri, intr-o singura locatie, pe parcursul unei singure zile; prezentarea, discutarea si dezvoltarea unor idei si proiecte noi la nivel international; vizitarea unor companii si centre de excelenta cu activitate relevanta in domeniu; promovarea organizatiei dumneavoastra (firma, institut de cercetare, universitate, etc.) in Austria si restul Europei.

In prima zi, Michel Rosier – Head of Vendor Product Management Europe, Gartner Europe,Vincent Ducrey – New Media Advisor pentru guvernul francez, Josef Pichlmayer – CEO Ikarus si Roman Tolic Tolikas Media Company,  vor conferentia despre ultimele tendinte in domeniul IT.  

In partea a doua a primei zile se vor desfasura intalniri de afaceri pre-aranjate, rezultate din prelucrarea intentiilor de colaborare exprimate in formularele de inregistrare, intalniri care vor duce la un schimb intens de informatii si noi parteneriate generatoare de transfer tehnologic si afaceri.   

Experienta va fi intregita, pentru cei interesati, pe parcursul zilei de 31 martie cu vizite la Centre de Competenta In domeniul IT (AIT - Austrian Institute of Technology, FTW - Forschungszentrum Telekommunikation Wien GmbH, VRVis Center for Virtual Reality) si companii (Kapsch CarrierCom).

Mai multe informatii despre eveniment precum si companiile deja inscrise pot fi gasite pe pagina internet http://www.b2match.at/softwaredays

In calitatea sa de partener local, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest are rolul de a promova si de a asigura participarea precum si suportul logistic, pe parcursul evenimentului de brokerage, companiilor interesate.

In vederea completarii formularului de participare si pentru selectarea partenerilor de discutii, functie de interesul de colaborare exprimat,  firmele interesate sunt invitate sa contacteze ADR Nord-Vest, pâna la data de 4 martie a.c.

Formularul de înscriere poate fi descarcat aici.

 

Persoana de contact:

Ioana Pavel, ioana.pavel@nord-vest.ro,

telefon: +40-755-777.040

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile