Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


EXPO Milano 2015 - 8 companii din Transilvania

In cadrul evenimentului EXPO MILANO 2015 reprezentantii Enterprise Europe Network Sicilia, Italia, in colaborare cu partenerii din reteaua Enterprise Europe Network (EEN) au organizat 3 evenimente de B2B machmanking pe diverse domenii. Avand sprijinul partenerului EEN, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 8 companii din Transilvania au participat gratuit la aceste evenimente, costurile de transport si cazare fiind acoperite de organizatorul principal Guvernul Siciliei.  In timpul acestor evenimente reprezentantii companiilor romanesti au participat la  77 de intalniri B2B si au vizitat companii din Sicilia. Participantii au beneficiat de tot sprijinul necesar pe toata perioada celor 3 evenimente care s-au desfasurat in Palermo, Mazara del Vallo, Milano si Catania.

Detalii despre cele 3 evenimente: https://www.b2match.eu/sicily4expoIn cadrul evenimentului EXPO MILANO 2015 reprezentantii Enterprise Europe Network Sicilia, Italia, in colaborare cu partenerii din reteaua Enterprise Europe Network (EEN) au organizat 3 evenimente de B2B machmanking pe diverse domenii. Avand sprijinul partenerului EEN, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 8 companii din Transilvania au participat gratuit la aceste evenimente, costurile de transport si cazare fiind acoperite de organizatorul principal Guvernul Siciliei.  In timpul acestor evenimente reprezentantii companiilor romanesti au participat la  77 de intalniri B2B si au vizitat companii din Sicilia. Participantii au beneficiat de tot sprijinul necesar pe toata perioada celor 3 eveniemnte care s-au desfasurat in Palermo, Mazara del Vallo, Milano si Catania.
Detalii despre cele 3 evenimente: https://www.b2match.eu/sicily4expo

Detalii despre cele 3 evenimente: https://www.b2match.eu/sicily4expo

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile