Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Follow-up - Eveniment de brokeraj organizat la Brasov in cadrul conferintei "Zilele Clusterelor"

In perioada 22 - 23 octombrie 2015, a avut loc la Brasov cea de-a 6-a editie a conferintei clusterelor din Balcani si din zona Marii Negre, "Zilele Clusterelor 2015", ocazie cu care ADR Centru, alaturi de alte 4 organizatii membre ale retelei Enterprise Europe Network din Romania, au organizat un eveniment international de brokeraj dedicat clusterelor, companiilor, asociatiilor si universitatilor din industriile conexe acestui domeniu.

small_Days of Clusters.JPG

La evenimentul de brokeraj au participat 15 companii, universitati si clustere din Danemarca, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Spania, Germania, Macedonia, Cipru, Albania si Cehia care au avut intalniri cu 38 de organizatii din Romania. In total, au avut loc peste 155 de intalniri bilaterale de tip "business 2 business", "cluster 2 cluster" sau "business 2 cluster", in cadrul carora au fost discutate posibilitati de cooperare in afaceri sau de participate in comun la proiecte de cercetare sau dezvoltare. 

In cadrul acestui eveniment au fost semnate 5 acorduri de colaborare intre clustere din Romania si clustere din Serbia, Cehia si Ungaria. In mod complementar acestui eveniment de brokeraj, participantilor interesati de fonduri europene si de modalitatea de accesare a acestora le-a fost oefrita oportunitatea participarii la un workshop informativ, in data de 23 octombrie, in cadrul caruia au fost diseminate informatii cu privire la oportunitatile de finantare existente in perioada 2014-2020, atat la nivel national, cat si european. 

Sursa: ADR Centru

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile