Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Follow-up Intalnirea Nationala Enterprise Europe Network

In perioada 12-13 Noiembrie s-a desfasurat la Cluj-Napoca intalnirea nationala a consortiilor care reprezinta reteaua Enterprise Europe Network. La evenimentul organizat de consortiul BISNet Transylania, coordonat de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, structurat ca o intalnire de lucru a celor patru consortii, au participat peste 50 de experti. Invitatii speciali ai acestui eveniment au fost dl. José Puigpelat Valls – Head of Unit si dna. Anna Sibilla – Ofiter de proiect, din partea Agenţiei Executive pentru IMM-uri (Executive Agency for SMEs). 

small_DSC00959.JPG

La intalnirea care a reunit reprezentantii celor 30 de puncte de contact Enterprise Europe Network din toata tara au conferentiat coordonatorii consortiilor, respectiv  dna. Ioana Pavel - BISNet Transylvania, dna. Irina Gaitanaru - ERBSN, dl. Cristian Ormindean – PRO SME BISNET si dna. Karla Hategan – Ro-Boost SMEs. Printre subiectele intens dezbatute la eveniment se numara inovarea, cu accent asupra instrumentului IMP3rove de evaluare a managementului inovarii din IMM-uri, oportunitatile de finantare pentru IMM-uri prin „SME Instrument”, precum si alte subiecte specifice retelei axate pe serviciile oferite de consultantii acesteia in scopul cresterii competitivitatii IMM-urilor.      

Reteaua Enterprise Europe Network este reprezentata in Romania prin patru consortii cu acoperire macroregionala: BISNet Transylvania, pentru regiunile Nord-Vest si Centru, PROSME pentru Bucuresti-Ilfov si regiunea Sud-Muntenia, ERBSN pentru regiunile Nord-Est si Sud-Est si RO-BOOST SMEs pentru regiunile Vest si Sud-Vest Oltenia.

small_DSC01009.JPG

Consortiul BISNet Transylvania reuneste sapte puncte de contact, si anume: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, Agentia de Dezvoltare Regionala Centru, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica INOE 2000 – filiala Institutului de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica – Centrul de Transfer Tehnologic CENTI, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica – Incubatorul Tehnologic si de Afaceri de la Sfantu Gheorghe, Camera de Comert si Industrie Brasov si Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES) Transilvania. Acestea pun la dispozitia IMM-urilor informatii europene pe teme de interes, asigura feedback, servicii de internationalizare, faciliteaza cooperarea in afaceri si inovare, precum si servicii de sustinere a participarii IMM-urilor la programele de finantare ale Comisiei Europene.


Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile