Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Innovation Norway a lansat al doilea apel de proiecte „SMEs Growth Romania”

 

Inovarea Norvegia a lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte - Programul „IMM-uri Creștere România”
 
În cadrul programului „IMM-uri Creștere România”, Innovation Norway a lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte cu un buget disponibil de 18.466.666 EUR în cadrul granturilor Norway 2014-2021. Programul sprijină proiectele propuse de întreprinderile românești într-una dintre cele trei domenii principale: Inovația industriei verzi, creșterea albastră și tehnologia informației și comunicațiilor (TIC).
Rezultatul scontat al proiectelor finanțate prin acest apel este o competitivitate crescută pentru întreprinderile românești, sub forma creșterii cifrei de afaceri și a profitului operațional net și crearea de locuri de muncă. De asemenea, se estimează că proiectele vor contribui la dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor, proceselor și soluțiilor inovatoare, precum și la reducerea emisiilor de CO2 și a proceselor de producție mai eficiente din punct de vedere energetic.
 
Pentru mai multe informații despre eligibilitatea solicitanților, dimensiunea subvenției și alte condiții de finanțare, vizitați site-ul nostru web https://www.innovasjonnorge.no/smesgrowthromania. Eventualele cereri de clarificări / întrebări cu privire la cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte pot fi trimise la adresa de e-mail a programului: RO.Innovation@innovationnorway.no.
 
Cererile trebuie depuse la Innovation Norway prin intermediul portalului de aplicații electronice cel târziu joi, 28 mai 2020, la ora 14.00.


În cadrul programului „SMEs Growth Romania”, Innovation Norway a lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte cu un buget disponibil de 18.466.666 EUR în cadrul granturilor Norway 2014-2021. Programul sprijină proiectele propuse de întreprinderile românești într-unul dintre cele trei domenii principale: Inovații în industria ecologică, Blue growth și tehnologia informației și a comunicațiilor (TIC).


Măsura a fost lansată cu scopul de a îmbunătății competitivitatea IMM-urilor românești, sub forma creșterii cifrei de afaceri și a profitului operațional net, precum și crearea de noi locuri de muncă. De asemenea, se estimează că proiectele vor contribui la dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor, proceselor și soluțiilor inovatoare, precum și la reducerea emisiilor de CO2 și a proceselor de producție mai eficiente din punct de vedere energetic.

 

Cererile trebuie depuse la Innovation Norway prin intermediul portalului de aplicații electronice cel târziu până joi, 17 septembrie 2020, la ora 14.00, iar valoarea proiectelor trebuie sa fie cuprinsă între 200.000 EUR și 2.000.000 EUR. 


Pentru mai multe informații despre eligibilitatea solicitanților, dimensiunea subvenției și alte condiții de finanțare, vizitați site-ul nostru. Eventualele cereri de clarificări/întrebări cu privire la cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte pot fi trimise la adresa de e-mail a programului: RO.Innovation@innovationnorway.no.

 

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile