Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Instrumente moderne de management puse in scopul cresterii competitivitatii IMM-urilor romanesti

In data de 27 septembrie 2012, cu incepere de la orele 900, in cadrul Incubatorului de Afaceri din Sfantu Gheorghe (str. Presei, nr. 4, Sf. Gheorghe), Centrul de Transfer Tehnologic CENTI, departament in cadrul INCDO INOE 2000, filiala ICIA Cluj-Napoca, impreuna cu Universitatea Transilvania din Brasov, in calitate de organizatii membre ale Enterprise Europe Network, in colaborare cu ASIMCOV - Asociatia Intreprinderilor Mici și Mijlocii din judetul Covasna si AICAR - Asociatia Incubatoarelor si Centrelor de Afaceri din Romania, au organizat un workshop cu tema: „Aplicarea unor instrumente moderne de management la nivel UE in scopul cresterii competitivitatii IMM-urilor romanesti”.

Evenimentul, care s-a inscris in programul de activitati promovat de consortiul BISNet Transylvania, s-a adresat cu preponderenta managerilor IMM-urilor din regiunea Transilvania si a avut drept scop cresterea competitivitatii IMM-urilor, prin aplicarea practica a unor instrumente de management utilizate la nivelul Uniunii Europene.

La workshop au participat, manifestand un interes deosebit, peste 50 de persoane, manageri si reprezentanti ai IMM-urilor, din judetele Brasov, Covasna, Harghita etc.

In deschiderea workshop-ului d-na Simona Clara BARSAN, director CENTI, a prezentat activitatea CENTI, in calitate de „consultant de succes pentru afacerile IMM-urilor din Transilvania”, precum si oportunitatile oferite de catre Enterprise Europe Network, si a multumit d-lui Vajda Lajos, directorul ASIMCOV pentru amabilitatea cu care a dat curs initiativei celor doua organizatii Enterprise Europe Network: CENTI Cluj-Napoca si Universitatea Transilvania din Brasov.

La randul lui, domnul Vajda Lajos a prezentat activitatea ASIMCOV - Asociatia Intreprinderilor Mici și Mijlocii din judetul Covasna si AICAR - Asociatia Incubatoarelor si Centrelor de Afaceri din Romania, ramanand deschis pentru viitoare posibile colaborari cu organizatiile membre ale Enterprise Europe Network.

Workshop-ul a fost sustinut de catre dl ec. Alin IVAN - Certified Management Consultant, in cadrul Svasta Integrated Consulting Group Bucuresti.

Programul a fost structurat pe mai multe parti, dupa cum urmeaza:

  • Controlling si Planificare & bugetare;
  • Calculatia de costuri;
  • Metode de reducere a costurilor;
  • Cum se construieste un sistem de controlling.

Dupa o zi plina de informatii utile, au avut loc numeroase discutii cu privire la intrebarile punctuale ridicate de catre participantii la workshop, evenimentul incheindu-se dupa orele 1700.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile