Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Intalnire de lucru a mediului de afaceri pe tema Strategiei de Dezvoltare a judetului Cluj pana in anul 2020

Consiliul Judetean Cluj a demarat elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Judetului Cluj pana in 2020, in cadrul unui proiect finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative”, implementat cu sprijinul consultantilor de specialitate – Institutul Regional pentru Cercetare, Educatie si Transfer Tehnologic (IRCETT) si Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca. Una dintre prioritatile viitoarei strategii de dezvoltare a judetului este cresterea competitivitatii economiei judetului Cluj, prin valorificarea resurselor de munca si a spiritului antreprenorial din judet, sustinerea inovarii si furnizarea de servicii de afaceri adaptate la nevoile intreprinderilor.

 

Urmatorul pas in conceperea principalului document de planificare strategica de la nivelul judetului il reprezinta elaborarea portofoliului de proiecte prioritare ale judetului in domeniul economic, precum si a unui plan de actiune pentru punerea in aplicare a acestora. Succesul acestui demers depinde insa de implicarea activa, in cadrul unui proces participativ, a tuturor celor activeaza in domeniul economic la nivelul judetului, mai ales a mediului de afaceri.

 

In acest sens reprezentantii mediului de afaceri, administratori si /sau directori ai societatilor comerciale sunt invitati sa participe la o intalnire de lucru pe tema strategiei de dezvoltare a judetului Cluj, care va avea loc in sediul Camerei de Comert si Industrie Cluj – Sala „Clubul oamenilor de Afaceri”, din Str. Horea, nr. 3, Cluj-Napoca, in data de 07.10.2011, orele 11.00-13.00.

 

Informatii suplimentare se pot obtine de la IRCETT, persoana de contact

Marius CRISTEA – Director Marketing,

telefon: 0755 777 037,

email: marius.cristea@ircett.ro

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile