Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Întreprindere finanțată prin SME Instrument în plină dezvoltare

Există numeroase exemple de succes ale unor companii care au primit finanțare prin SME Instrument. Graphenea, o astfel de companie, a anunțat recent deschiderea noii sale stații pilot pentru oxid de grafen, cu o capacitate de producție de 1 tonă pe an. Capacitatea de producție este de 20 de ori mai mare comparativ cu capacitățile de producție existente înaintea construcției stației pilot, permițând astfel dezvoltarea și furnizarea la scară industrială.

small_logo_graphenea.png

Construcția stației pilot este finanțată prin SME Instrument - Faza 2. Următorul pas al companiei va fi reprezentat de construcția unei fabrici cu o capacitate de producție de 500 de tone/an.

Graphenea este un important producător de grafen. Înființată în 2010, compania a devenit în scurt timp unul dintre cei mai mari furnizori de grafen din lume. Compania are sediul principal în Spania, fiind membră a clusterului de nanotehnologie CIC nanoGune din San Sebastian.

Interesul pentru cercetare și capacitatea de a ține pasul cu progresul științific și tehnologic din domeniul grafenului au transformat compania într-un partener de bază al Comisiei Europene, fiind implicată într-un proiect de zece ani în valoare de un miliard de euro. Compania are o strânsă relație de colaborare cu oamenii de știință din întreaga lume, publicând cu regularitate articole științifice cu factor de impact și deținând un portofoliul generos de brevete.

Graphenea are 25 de angajați și furnizează materiale de grafen pentru aproximativ 600 de clienți din 55 de țări.

Sursa: EASME

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile