Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Invitatie pentru firme din domeniul energiei regenerabile la eveniment international de brokerage

Institutul National pentru Instrumentatie Analitica (ICIA) impreuna cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (ADR Nord-Vest), puncte de contact Enterprise Europe Network (EEN) din cadrul Consortiului BISNet Transylvania, sunt parteneri locali pentru organizarea evenimentului international de afaceri (brokerage – intalniri individuale) din cadrul Targului International pentru Eficienta Energetica si Energie Regenerabila care va avea loc in Austria, la Wels, langa Linz, intre 2 si 6 martie 2011.

Reducerea consumului de energie, eficienta energetica si energia durabila sunt doar cateva dintre temele principale ale expoEnergy Wels care reuneste 1600 de companii din 16 tari. Pe parcursul a 25 de ani, acest targ a devenit cea mai mare expozitie din Europa in domeniul surselor de energie regenerabila. Mai multe informatii se pot gasi pe pagina internet  www.expoenergy.eu

Evenimentul de brokerage se va desfasura in pavilionul expozitional Wels in data de 4 martie, avand ca organizatori principali partenerii EEN din Austria: CATT Innovation Management GmbH Linz si Camera de Comert si Industrie pentru Austria superioara. Nu se percepe taxa de participare.   

Sunt asteptate sa participe companii cu activitate in urmatoarele domenii: energie solara, eoliana, bazata pe hidrogen, energie geotermala / pompe de caldura, pile de combustie, sisteme fotovoltaice, biomasa si biogaz, constructii durabile, centrale pe sistem cogenerare energie electrica si termica, consultanta in domeniul energiei, stocarea energiei, etc. Informatii despre firmele deja inscrise se pot afla pe pagina internet http://www.b2match.eu/expoenergy2011-bookings/overview.

Pe langa intalnirile de afaceri din cadrul evenimentului de brokerage, firmele participante vor avea posibilitatea sa viziteze targul expoEnergy Wels, sa participe la doua conferinte tematice contra unei taxe de 200 de euro fiecare – Conferinta Europeana a Peletilor 2011 in 2-3 martie si Monitorizarea Eficientei Energetice: Renovarea Cladirilor in 3-4 martie - si sa participe in mod gratuit in data de 3 martie la o vizita la doua recunoscute companii din domeniul energetic respectiv un producator de pompe de caldura (Neura GmbH la Regau) si un producator de energie solara (Energie AG in Eberstallzell).

In calitatea lor de parteneri locali, cele doua institutii partenere au rolul de a promova evenimentul, de a asigura participarea precum si suportul logistic pe parcursul evenimentului de brokerage, companiilor interesate. Membrii consortiului BISNet se pot ocupa de toate aspectele organizatorice, deplasare, cazare si alte formalitati aferente grupului de firme interesate care se va forma, firmele urmand a suporta aceste costuri individual.

In vederea completarii formularului de participare si pentru selectarea partenerilor de discutii, functie de interesul de colaborare exprimat,  firmele interesate sunt invitate sa contacteze partenerii BISNet pana la data de 1 februarie 2011.

 

Persoane de contact:

ICIA – Simona Barsan, Director CENTI , tel 0264-420590; 0364-401403, fax 0264-420667, centi@icia.ro

ADR Nord-Vest – Ioana Dragos, Expert tehnic, tel 0264-431550, fax 0264-439222, ioana.dragos@nord-vest.ro

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile