Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Misiune de instruire privind cultura de afaceri în Japonia

Centrul UE - Japonia anunță organizarea unei misiuni de instruire în Japonia privind cultura/obiceiurile japoneze în afaceri: "Pregătește-te pentru Japonia" (Get Ready for Japan).

Misiunea se adresează managerilor din IMM-uri europene, mai ales celor care au un rol major în definirea și punerea în aplicare a politicilor companiilor lor față de Japonia, urmează să fie transferați în Japonia, provin de la companii care intenționează să coopereze cu companii japoneze sau doresc să învețe despre modalitățile de management și evoluțiile tehnologice din Japonia. Peste 600 de firme din UE au beneficiat de aceste training-uri în ultimii 30 de ani.

small_pic 1.jpg

Misiunea se va derula pe o perioadă de 2 săptămâni (20 - 31 mai 2019) și constă într-o combinație de cursuri, studii de caz, exerciții de negociere cu experți în domeniu și vizite la companii. Formarea va include, de asemenea, întâlniri B2B personalizate cu potențiali parteneri japonezi.

Misiunea vizează:

- o mai largă înțelegere a mediului de afaceri japonez, a practicilor de afaceri și a comunicărilor personale în stil japonez, pentru a găsi modalități de a face afaceri de succes printr-o relație de parteneriat;

- cunoașterea procesului de luare a deciziilor în cadrul companiilor japoneze și, prin urmare, mai buna înțelegere a stilului și ierarhiei lor de negociere;

- oferirea oportunității de a consolida relațiile cu clienții japonezi actuali și de a facilita contactele cu potențiali viitori clienți.

Termenul limită de depunere a cererilor de participare este joi, 31 ianuarie 2019. Special pentru IMM-uri, participarea la acest proces de școlarizare este gratuită, iar Comisia Europeană acordă un grant de 1.200 EUR participanților din IMM-uri, în anumite condiții.

Mai multe informații (agendă, înscriere) puteți găsi aici.

Contact: Diana LULA: d.lula@eu-japan.eu - Tel.: +32 2 282 0040

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile