Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Misiune de instruire WCM în Japonia, finanțată de CE

Centrul UE - Japonia anunță organizarea unei noi misiuni de instruire pe tehnici japoneze de fabricație în cadrul programului "World Class Manufacturing" (WCM) finanțat de Comisia Europeană în Japonia. 

Training-ul se adresează managerilor din IMM-uri europene și se va derula între 24 - 28 iunie 2019, vizând metodologiile japoneze de fabricație, cu rezultate spectaculoase în îmbunătățirea productivității și reducerea costurilor de fabricație. Sunt așteptați să participe manageri din UE care lucrează în companii de producție, care au cunoștințe despre "World Class Manufacturing"  și o formație profesională tehnică. Peste 700 de manageri din UE au beneficiat până acum de aceste training-uri în ultimii 25 de ani.

Programul include prelegeri, seminarii și discuții de grup, prezentate de experți din industria japoneză. Participanții vor dobândi o mai bună înțelegere a metodelor TQC (Total Quality Control), TQM (Total Quality Management), TPM (Total Productive Maintenance), JIT (Just In Time), TIE (Total Industrial Engineering) și a metodei actuale de fabricație KAIZEN (îmbunătățire continuă).

Special pentru IMM-uri, participarea la acest proces de școlarizare este gratuită, iar Comisia Europeană acordă 600 EUR participanților din IMM-uri pentru decontarea unor cheltuieli de deplasare.

Termenul limită de depunere a cererilor de participare este 21 martie 2019. Puteți accesa direct AICI formularul de înregistrare.

Mai multe informații:

https://www.eu-japan.eu/events/world-class-manufacturing 

Contact: Diane LULA: d.lula@eu-japan.eu - Tel: +32 2 282 0040

small_Japonia.png

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile