Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Misiune economică din Germania la Cluj-Napoca - Follow-up

12 Aprilie 2016 - Cluj-Napoca

Delegaţia de oameni de afaceri din Germania, din landurile Brandenburg (inclusiv Berlin), Saxonia-Anhalt şi Turingia, reprezentând opt firme interesate în dezvoltarea de parteneriate de afaceri cu firme prezente la Cluj, în data de 12 aprilie 2016, a avut întâlniri bilaterale cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai instituţiilor de învăţământ, precum şi cu autorităţi publice locale.

Sectoarele de activitate de interes (reprezentate de firmele participante) au fost: prelucrarea lemnului, echipamente pentru sectorul forestier, formare profesională în domeniile alimentaţie şi construcţii, servicii de recrutare forţă de muncă, servicii de instruire în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice, construcţii, IT-software pentru managementul logistic în domeniul transporturilor şi instalaţiilor termice, consultanţă în domeniul proiectării de drumuri.

La întâlnire au fost prezenţi reprezentanţi ai 29 de societăţi comerciale din regiune, precum şi directori şi cadre didactice din 7 licee clujene, interesaţi de dezvoltarea unor parteneriate, fiind înregistrate peste 60 de întâlniri de afaceri.

13 Aprilie 2016 - Târgu Mureş

Misiunea economică română-germană a continuat în Regiunea Centru, în Târgu Mureş, organizată fiind de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Germany Trade and Invest şi Camera de Comerţ şi Industrie Mureş.

Evenimentul, realizat sub egida Enterprise Europe Network, a reunit peste 70 de participanţi, oameni de afaceri români, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi specialişti interesaţi de creşterea competitivităţii economice a Regiunii Centru. Alte 26 de organizaţii, reprezentând companii, universităţi, agenţii de ocupare din Regiunea Centru, în special din judeţul Mureş, au participat la întâlnirile de afaceri cu companiile germane. Au fost înregistrate 67 de întâlniri de afaceri sau schimburi de experienţă între firmele din Regiunea Centru şi Germania cu ocazia evenimentului găzduit la Târgu Mureş.

14 Aprilie 2016 - Braşov

Misiunea economică româno-germană a ajuns la Braşov! Evenimentul a înregistrat peste 80 de participanţi reprezentând administraţia locală şi a judeţului Braşov, oameni de afaceri, universităţi şi alte organizaţii interesate să dezvolte parteneriate cu firme din landurile din Germania reprezentate la această întâlnire. 30 de societăţi comerciale şi instituţii din judeţul Braşov, dar şi din judeţele învecinate au ales să participe la întânirile de afaceri cu companiile germane, realizându-se 52 de întâlniri de afaceri şi schimburi de idei şi informaţii pe tema unor colaborări între companii, universităţi, institute de cercetare din România şi cele 9 organizaţii şi firmele germane participante. 

Sursa: ADR Nord-Vest, ADR Centru şi Camera de Comerţ şi Industrie Braşov

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile