Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Misiune economică româno-olandeză dedicată biomasei & producției de bioenergie

Agenția de Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la evenimentul de matchmaking organizat în cadrul unei misiuni economice dedicată IMM-urilor cu activitate în domeniul biomasei și producției de bioenergie. Acest eveniment va fi organizat în colaborare cu Ambasada Olandei și se va desfășura în 7 martie 2017 la Hotel Intercontinental București.

small_ME Bioenergie.png

Obiectivul acestei misiuni economice este de a prospecta posibilitatea stabilirii unor relații economice și de afaceri între organizații din regiunea Centru și organizații olandeze, realizarea de schimburi de experiență pe marginea unor exemple de bune practici și însușirea know-how-ului rezultat din implementarea unor proiecte inovatoare în aceste domenii, precum și găsirea unor modalități de cooperare în viitor. 

La această misiune economică pot participa atât antreprenori români care au în vedere valorificarea biomasei, producători de energie din surse regenerabile (biomasă/biogaz) sau firme care desfășoară activități conexe acestora, cât și reprezentanți ai altor organizații care doresc să facă transfer de know-how și schimb de experiență în vederea unor dezvoltării unor proiecte comune.

Informații suplimentare cu privire la firmele participante și agenda evenimentului găsiți în materialele atașate. 

Vă rugăm să confirmați participarea organizației dumneavoastră la acest eveniment, precum și opțiunea pentru stabilirea de întâlniri cu firmele olandeze participante prin completarea formularului de înregistrare pe care îl găsiți aici.

Termenul limită pentru înscreire este 28 februarie 2017.

Pentru informații suplimentare legate de acest eveniment, dar și pentru sprijin în înregistrarea la întâlnirile de afaceri, vă rugăm să luați legătura cu: Gabriela Țârău, gabriela.tarau@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 466 sau Emil Toma, emil.toma@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 465.

Agenda Evenimentului

Listă companii olandeze participante 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile