Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Misiune economica in Austria pentru companiile din domeniul bioenergiei

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru va organiza in data de 15 octombrie 2012 o misiune economica in Austria avand ca obiectiv facilitarea dezvoltarii de relatii parteneriale intre IMM-urile din regiunile Centru (Romania) si Styria (Austria) cu activitate in domeniul bioenergiei.

 

Actiunea este organizata in parteneriat SFG - Steirische Wirtschaftsförderungsgesellschaft mbH, organizatie membra a Enterprise Europe Network.

 

Companiile din Regiunea Centru vor avea posibilitatea sa poarte discutii face2face cu reprezentantii clusterului ECO World Styria (ce cuprinde peste 200 de companii si centre de cercetare cu activitate in domeniul tehnologiilor verzi si curate) si ai companiei Komptech (lider european in domeniul furnizarii de tehnologii pentru valorificarea biomasei).

 

Companiile din Regiunea Centru interesate sa dezvolte afaceri in domeniul valorificarii biomasei pentru producerea de energie sunt invitate sa contacteze Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru pentru a fi incluse in delegatia de companii care vor participa la aceasta misiune economica.

 

Pentru informatii suplimentare privind aceasta misiune economica va rugam sa ne contactati prin e-mail: office@adrcentru.ro, sau telefonic: 0358-401.276, interior: 422, persoana de contact Andreea Potinteu.

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile