Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Misiune economica romano-maghiara destinata firmelor din industria turismului

7 - 8 decembrie 2015, Debrecen - Ungaria

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca impreuna cu Camera de Comert si Industrie a judetului Hajdu-Bihar, Ungaria, organizeaza la Debrecen (Ungaria), in perioada 7 - 8 decembrie 2015, o misiune economica romano-maghiara pentru firmele active in industria turismului. Evenimentul are drept scop facilitarea si impulsionarea relatiilor de afaceri intre firme cu acelasi domeniu de activitate, situate in Romania si, respectiv, Ungaria.

În perioada 7-8 decembrie 2015, CENTI Cluj-Napoca în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Hajdú-Bihar, organizează în Ungaria, la Debrecen, o misiune economică la care vor participa reprezentanţi ai unor firme româneşti şi maghiare din sectorul turistic: hoteluri, agenţii de turism, firme implicate în turismul gastronomic, precum şi alte forme alternative de turism.
Pe parcursul a 2 zile, misiunea economică româno-maghiară îşi propune să faciliteze şi să impulsioneze relaţiile de colaborare în afaceri între firme şi organizaţii româneşti şi, respectiv, maghiare, din domeniul turismului, prin realizarea de întâlniri bilaterale

In perioada 7-8 decembrie 2015, CENTI Cluj-Napoca in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Hajdú-Bihar, organizeaza in Ungaria, la Debrecen, o misiune economica la care vor participa reprezentanti ai unor firme romanesti si maghiare din sectorul turistic: hoteluri, agentii de turism, firme implicate in turismul gastronomic, precum si alte forme alternative de turism.

Pe parcursul a 2 zile, misiunea economica romano-maghiara isi propune sa faciliteze si sa impulsioneze relatiile de colaborare in afaceri intre firme si organizatii romanesti si, respectiv, maghiare, din domeniul turismului, prin realizarea de intalniri bilaterale.

Pe langa intalnirile de afaceri romano-maghiare in cadrul carora firmele participante isi vor prezenta activitatea, misiunea economica are in vedere si schimbul de bune practici si experiente in industria turismului din cele doua tari.
Evenimentul se înscrie in programul de activitati promovate de organizatiile Enterprise Europe Network, cea mai mare retea de consultanta in afaceri pentru IMM-urile din peste 50 de tari ale lumii, si este sustinut de catre Comisia Europeana - Agentia Executiva pentru IMM-uri (EASME), prin programul European COSME (Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi pentru IMM-uri).
Cu prilejul misiunii economice organizate, va adresam invitatia de a participa la intalnirile de afaceri cu firme din Ungaria, care vor avea loc la sediul Non-profit Business Support Centre din Debrecen (str. Vorosmarty, nr. 13-15).
Firmele romanesti care doresc sa primeasca informatii suplimentare despre misiunea economica sunt rugate sa contacteze Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca pana cel tarziu joi, 3 decembrie 2015.
Dr. ing. Simona Bârsan 
INCDO-INOE2000, Filiala ICIA Cluj-Napoca
Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca
Organizatie Enterprise Europe Network 
email: centi@icia.ro  
website: www.centi.ro
tel. +40 264 420590

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile