Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Mobila şi Plasticul, Hârtia, Ambalarea - în lumina reflectoarelor

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi Centrul Comun de Cercetare din cadrul Comisiei Europene vă invită la FOCUS GRUPUL DE GENERARE DE IDEI DE PROIECTE INOVATOARE (proces de descoperire antreprenorială) în domeniile:

MOBILă ŞI HÂRTIE, PLASTIC, AMBALARE

Evenimentul se va desfăşura conform agendei şi va avea loc la:

ORADEA, HOTEL RAMADA

în data de

26 OCTOMBRIE 2016

Ideile de proiecte viabile vor fi integrate în documentul de pregătire dedicat Axei 1 (Transfer tehnologic) a Programului Operaţional Regional 2014-2020 şi în designul Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest şi, ulterior, vor putea fi promovate pentru a obţine finanţare din diferite surse (europene, naţionale, private).

La eveniment sunt aşteptaţi să participe:

-          reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai mediului academic, ai entităţilor de inovare şi transfer tehnologic, ai institutelor de cercetare-dezvoltare interesate de cele patru domenii, DAR ŞI

-          reprezentanţi din domeniile TIC, industrii creative, eficienţă energetică în scopul creării unor proiecte inovatoare cross-sectoriale, PRECUM ŞI

-          reprezentanţi ai administraţiilor publice locale şi ai societăţii civile

-          ŞI ORICE persoană interesată să contribuie la dezvoltarea de procese şi produse noi în domeniile menţionate în scopul dezvoltării inteligente a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Înscrierile la acest eveniment se fac până luni, 24 octombrie 2016, completând formularul online de înregistrare accesibil aici.

În scopul pregătirii cât mai eficiente a acestui eveniment, vă rugăm să completaţi următorul chestionar privind provocarile cu care vă confruntaţi, obiectivele dumneavoastră de dezvoltare şi experienţa privind transferul tehnologic.

Persoană de contact: Oana Stănculescu - expert tehnic dezvoltare regională, e-mail: oana.stanculescu@nord-vest.ro, telefon: 0758777154.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile