Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Noi apeluri de proiecte in programul de Competitivitate

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (AM POS CCE) a publicat calendarul estimativ al lansarilor de apeluri de proiecte pentru anul 2013. Finantarile asteptate in aceasta perioada sunt pentru Operatiunea 133 - „Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere”, pentru care la acest moment se discuta „oportunitatea lansarii”; Operatiunea 221 - Dezvoltarea infrastructurii C-D existente si crearea de noi infrastructuri C-D (laboratoare, centre de cercetare)” pentru care se asteapta lansarea, Ghidul fiind deja publicat spre consultare; si Operatiunea 232 „Dezvoltarea infrastructurii de CD a intreprinderilor, cu crearea de noi locuri de munca pentru CD”, lansare previzionata tot pentru luna mai dar inca nerealizata. 

De asemenea, este asteptata lansarea apelului de proiecte pentru Operatiunea 3.2.2. „Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”, pentru care Ministerul Societatii Informationale a publicat deja Ghidul in varianta de consultare.

Penrtu informatii actualizate privind lansarea apelurilor de proiecte accesati site-ul AM POS CCE, la adresa http://amposcce.minind.ro/.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile