Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Observatorul tehnologiilor generice esenţiale a fost actualizat

Noul Observator KETs (Key Enabling Technologies - Tehnologii Generice Esenţiale) oferă informaţii despre utilizarea tehnologiilor KETs în Europa şi în lume. 

Noile hărţi şi grafice interactive permit utilizatorilor să extragă cu uşurinţă şi să analizeze datele pentru o anumită tehnologie, ţară sau regiune.

small__getimage.png

Instrumentul este perfect adaptat pentru smartphone-uri şi tablete. Căutarea anumitor informaţii despre utilizarea KETs la nivel European şi global a devenit mult mai uşoară.

Scopul Observatorului este de a monitoriza şi analiza tendinţele emergente din domeniu, prin statistici cuprinzătoare şi actualizate în mod regulat. Diferiţi indicatori surprind performanţa KETs în diferite etape ale lanţului valoric, de la inventarea de noi tehnologii (brevete), la aplicarea şi utilizarea acestora (producţie, comerţ şi cifră de afaceri). 

Acest instrument web furnizează informaţii relevante reprezentanţilor mediului de afaceri şi factorilor de decizie de la nivel naţional sau regional în ceea ce priveşte dezvoltarea politicilor privind tehnologiile avansate din UE. Statisticile disponibile pentru fiecare ţară şi regiune europeană pot reprezenta un input pentru strategiile de specializare inteligentă. 

Observatorul KETs 

Sursa: DG GROWTH

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile