Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Open4Business 2016

În perioada 19-21 septembrie 2016, la Pécs, în Ungaria, va avea loc un amplu eveniment de matchmaking internaţional destinat firmelor din diferite sectoare de activitate: industria constructoare de maşini, mediu, agrofood, ICT, furnizori etc. Evenimentul este organizat şi susţinut de Enterprise Europe Network prin organizațiile sale membre din Ungaria, Cehia şi România.

small_OPEN4BUSINESS.JPG

Camera de Comerț și Industrie din Pécs-Baranya împreună cu Camera Regională de Comerţ Brno şi Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, în calitate de organizaţii membre Enterprise Europe Network organizează la Pécs în Ungaria un amplu eveniment internaţional ce cuprinde întâlniri de afaceri (B2B) şi conferinţă la care vor participa specialişti şi firme cu o vastă experienţă internaţională. Evenimentul se va desfăşura în perioada 19-21 septembrie 2016 în incinta Pécs Trade Center.

Open4Business este locul perfect pentru discuţii pe diferite teme de interes profesional între specialiști şi participanţi, prezentarea şi promovarea produselor şi serviciilor firmelor, precum şi pentru întâlniri de afaceri şi socializare.

Speakerii invitaţi la conferință sunt specialişti şi reprezentanţi ai unor firme şi/ sau clustere din străinătate, care vor prezenta informaţii de ultimă oră din domeniul propriu de activitate, vor împărtăşi bune practici din experienţa lor profesională, dar şi proiecte inovatoare de viitor. În timpul conferinţei discuţiile vor avea loc în limba engleză.

Open4Business este un eveniment care se adresează tuturor firmelor interesate de internaţionalizare şi dezvoltarea de parteneriate de afaceri, precum şi tuturor celor interesaţi de activitatea clusterelor şi posibilităţi de participare în proiecte de cercetare - dezvoltare. 

Evenimentul de matchmaking Open4Business se adresează cu preponderenţă IMM-urilor din următoarele domenii de activitate:

➢industria constructoare de maşini (inginerie, prelucrarea metalelor etc.);

➢furnizori (plastic, auto, electronică etc.);

➢mediu;

➢agro-food;

➢ICT;

➢cercetare- dezvoltare etc.

Participarea la evenimentul internaţional de matchmaking şi la conferinta Open4Business este gratuită, dar înregistrarea apriori a participanţilor la eveniment este obligatorie.
ATENŢIE! 
În cazul în care un participant înscris la eveniment nu participă la conferinţă, se va percepe o taxă de neprezentare în valoare de 75 Euro (fără TVA), dacă anularea participării nu se face până cel târziu în data de 12 septembrie 2016.
Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri Open4Business sunt rugaţi să contacteze reprezentanţii CENTI Cluj-Napoca până cel târziu în data de 1 Septembrie 2016.
Pentru informații suplimentare privind evenimentul de matchmaking, vă rugăm să contactați: 
ICIA-CENTI Cluj-Napoca 
Adresa: Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Simona-Clara BÂRSAN 
E-mail: centi@icia.ro 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile