Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Oportunitate de cooperare internațională în afaceri pentru companiile producătoare de vinuri

Producătorii și importatorii de vinuri se întâlnesc la Vila Real, în Portugalia

 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați în perioada 19-21 octombrie 2017 la evenimentul de afaceri ”In Duoro Wiine Export Business”, care va avea loc la Vila Real, în Portugalia. Evenimentul este dedicat companiilor producătoare și importatoare de vinuri și va fi organizat de NERVIR Business Association în colaborare cu Aicep Portugal Global - Trade and Investment Agency.

Plasată în contextul ”Soul Wine events 2016/2017”, întâlnirea de afaceri este parte dintr-o serie de evenimente dedicate exclusiv companiilor producătoare și importatoare de vinuri. Companiile prezente la eveniment vor avea posibilitatea de a participa la întâlniri de afaceri cu alte companii din sector, de a identifica noi parteneri de afaceri de la nivel internațional sau de a contracta noi produse pentru a-și îmbunătăți portofoliul și pentru a accesa noi piețe.

Participanții la eveniment vor fi selectați de către organizatorul principal, NERVIR Business Association, pe baza formularelor de înregistrare primite. Pentru participanții selectați, NERVIR Business Association va asigura costurile cu transportul, transferul, cazarea și mesele pe perioada evenimentului, la nivel de un reprezentant/companie selectată.

Companiile care doresc să participe la acest eveniment sunt invitate să ne contacteze pentru a le facilita înscrierea. Termenul de înscriere la eveniment este 30 septembrie 2017.

Pentru mai multe informații vă invităm să consultați invitația.

Pentru informații suplimentare legate de acest eveniment, dar și pentru sprijin în înregistrarea la întâlnirile de afaceri, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: Dumitrița Burduf, dumitrita.burduf@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 464.

Sursa: ADR Centru

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile