Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Parteneriat in industria lemnului

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, in colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, EURESEARCH din Elveția si Catt Innovation Management GmbH din Austria organizeaza in perioada 22-24 mai 2013, Evenimentul International de Brokerage EXPOWOOD 2013 in domeniul  industriei lemnului si exploatarii forestiere.

Evenimentul va fi gazduit, in cadrul celei de-a 13-a ediții a Expoziției Internaționale din Industria Lemnului si Exploatarii Forestiere - EXPOWOOD 2013, ce va avea loc in Sala de Expoziții Roman din Brașov, str. Poienelor, sub organizarea revistei Intarzia&Castor.

Evenimentul de brokerage consta in organizarea de intalniri bilaterale intre firmele romanești si firmele straine, intr-un cadru organizat in care reprezentanții companiilor pot beneficia de asistenta specializata din partea organizatorilor in alegerea partenerilor de discuție precum si de servicii de interpretariat gratuite.

Participarea la  evenimentul de brokeraj va ofera o serie de avantaje dintre care cel mai important este contactul cu operatori straini din domeniul prelucrarii lemnului,  producerii de echipamente si instalatii destinate prelucrarii lemnului, la eveniment urmand sa participe companii din Austria, Cehia, Elveția, Germania, Polonia si Romania. Alte avantaje constau in identificarea unor potențiali parteneri de afaceri si/sau transfer tehnologic, promovarea proprie ca potențial partener de afaceri, analiza pietei interne si externe, a cererii si a ofertei, aceste elemente contribuind la imbunatatirea strategiei companiei sau a planului de afaceri.

Intalnirile cu firmele straine pot fi programate in perioada 22-24 mai prin completarea formularului de inregistrare la evenimentul de brokerage, care se gaseste pe site-ul ADR CENTRU: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=Expowood2013RO .

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactați la coordonatele: Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, E-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro, persoana de contact Andreea Potinteu. De asemenea, va invitam sa vizitați pagina de internet a Targului EXPOWOOD 2013, la adresa: http://www.expowood.ro

 Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile