Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Perspectivele Brasovului, dezbatute la Conferinta Afaceri.ro

Seria de Conferinte Afaceri.ro continua la Brasov in data de 5 iulie 2013. Gazduit de Brasov Business Park, evenimentul va reuni peste 200 de intreprinzatori, oficialitati si profesionisti interesati de perspectivele pe care mediul de afaceri le are in urmatorii 5-10 ani in Romania in general, si in Brasov si Regiunea Centru in mod specific.

Avand ca tematica “Perspective pentru Brasovul viitorului”, evenimentul isi propune sa aduca impreuna toti actorii care contribuie la dezvoltarea de perspective pentru societatea si mediul din Brasov, pentru a impartasi idei, viziuni si bune practici.

Toate companiile, ONG-urile  si institutiile implicate in dezvoltarea de proiecte, investitii sau solutii pentru Brasovul viitorului sunt invitate sa se alature acestui eveniment. La eveniment vor fi prezenti alaturi de speakerii nostri si Varujan Vosganian, Ministrul Economiei si George Scripcaru, Primarul Municipiului Brasov.

Evenimentul va aborda subiecte precum dezvoltarea urbana, tehnologie, afaceri, marketing si comunicare in orasul viitorului, in Brasovul de maine, fiind propuse urmatoarele tematici principale:

  • Reindustrializarea Romaniei

  • Fondurile europene si mediul de afaceri: perspective 2014-2020

  • Proiecte de infrastructura si dezvoltare ale municipiului Brasov

  • Perspective pentru Brasov, ca centru al cercetarii, inovarii si antreprenoriatului

Pe langa conferinta si dezbateri, evenimentul va contine si doua workhop-uri in care participantii vor descoperi cum va arata, comunica si functiona orasul viitorului, cu accent pe  modele de business, clustere si business hubs.

Acest eveniment este organizat de Arhipelago, APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), Iceberg si Junior Chamber International Brasov.

Pentru inregistrare dar si pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati pagina de internet a evenimentului la adresa www.afaceri.ro.

 

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile