Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Poveste de succes in reteaua EEN: Parteneriat de afaceri ungaro-roman, incheiat cu scopul de a oferi servicii in vederea dezvoltarii afacerii

O frumoasă poveste de succes încheiată datorită sprijinului CENTI Cluj-Napoca, organizaţie membră a Enterprise Europe Network, este cea dintre antreprenorul român Simon Ioan Adrian şi firma Pannon Guard Plc. din Ungaria.

Domnul Simon Ioan Adrian oferă consultanţă în domeniul marketing-ului, serviciile sale vizând clienţi care caută oportunităţi de afaceri în România. Principalul interes al antreprenorului român este de a găsi companii din UE, care au nevoie de servicii în vederea dezvoltării afacerilor, sau care doresc să îşi extindă afacerile în România.

Pe de altă parte, Pannon Guard Plc. este o companie din Ungaria care se ocupă cu protecţia persoanelor, a obiectivelor şi a bunurilor; cu monitorizarea obiectivelor şi intervenţie rapidă; transporturile de bunuri şi valori; monitorizarea autovehiculelor, a transporturilor pe căile ferate, fluviale, maritime; monitorizarea furturilor de carburant; monitorizarea căilor ferate şi a cablurilor electrice care deservesc circulaţia pe căile ferate; monitorizarea terenurilor agricole şi a utilajelor agricole; monitorizarea oamenilor bolnavi şi a copiilor, a sănătăţii acestora, la cerere cu aparaturi speciale; de asemenea, se ocupă cu implementarea de dispecerate pentru societăţile care vor să îşi monitorizeze singure activitatea; proiectează, instalează şi oferă service pentru sistemele de alarme în caz de incendiu; proiectează, instalează şi oferă service pentru sistemele de alarme împotriva efracţiei şi asigură monitorizarea acestora.

În urma organizării în data de 14 noiembrie 2013 la Berettyóújfalu, Ungaria, a unei zile dedicate promovării afacerilor, antreprenorul român Simon Ioan Adrian şi firma Pannon Guard Plc. au avut ocazia să se întâlnească şi să ajungă la un acord în vederea stabilirii unui parteneriat de afaceri benefic ambelor părţi.

Astfel, printre obiectivele parteneriatului încheiat pot fi amintite: sprijinul pe care antreprenorul român urma să îl dea firmei din Ungaria, pentru ca aceasta din urmă să îşi extindă afacerea în România, prin găsirea unui partener potrivit. De asemenea, antreprenorul român Simon Ioan Adrian se angaja să sprijine firma din Ungaria cu servicii de consiliere în marketing, cu dezvoltarea unei strategii de marketing, precum şi cu găsirea unei bune comunicări de marketing.

Pe toată durata negocierilor, CENTI Cluj-Napoca a fost aproape de antreprenorul român şi a oferit, în mod gratuit, servicii de asistenţă în vederea semnării acordului de cooperare.

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile