Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Premiu de 2 milioane de euro pentru inovatie in sanatate

Comisia Europeana anunta acordarea unui premiu de 2 milioane de euro pentru identificarea unei solutii tehnice inovative privind transportul si depozitarea  vaccinurilor.

 

Persoanele din tarile tropicale si in curs de dezvoltare nu se pot bucura de beneficiile vaccinarii deoarece, in prezent, nu exista o solutie tehnica de transport si depozitare a vaccinurilor. Multe dintre vaccinuri trebuie sa fie pastrate la o temperatura rece si stabila pentru a nu se deteriora, insa astfel de conditii sunt aproape imposibil de asigurat in regiunile mai sus mentionate.

 

In acest context Comisia Europeana a lansat o campanie fara precedent, oferind un premiu substantial menit sa motiveze cercetatorii, inventatorii, Universitatile, Centrele de cercetare si IMM-urile, in identificarea de solutii la aceasta problema.

 

Inovatiile cautate pot viza modalitati alternative de sinteza, conservare, transport, sau orice alta solutie inovativa care sa impiedice deteriorarea vaccinurilor. Indiferent de domeniu, solutia care va raspunde cel mai bine criteriilor competitiei va castiga.

 

Competitia va fi deschisa pana in data de 16 aprilie 2013.

 

Informatii suplimentare cu privire la aceasta competitie pot fi obtinute accesand pagina de internet a Comisiei Europene – DG Research & Innovation - Health, la adresa: http://ec.europa.eu/research/health/vaccine-prize_en.html

 

 

 Sursa: Comisia Europeana

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile