Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Programul ROMANIA HUB

small_Entrepreneurship-word-cloud1.jpgProgramul ROMANIA HUB vizeaza incurajarea si stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, implementat de catre Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism prin Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si cele 8 Oficii Teritoriale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.

Prin acest program se organizeaza ateliere de pregatire, care ofera elevilor, studentilor, intreprinzatorilor si potentialilor intreprinzatori, informare, sprijinire, consiliere, dar si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a IMM-urilor in scopul dobandirii cunostintelor teoretice si cu aplicabilitate practica, necesare inceperii si dezvoltarii unei afaceri.

Atelierele de lucru, intalnirile consultative, cursurile organizate pentru a dezvolta capacitatile antreprenoriale si cresterea competitivitatii IMM-urilor se vor desfasura in minim 9 locatii.

Sursa: AIPPIMM

 

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile