Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


Retea Europeana de sustinere a antreprenoriatului - ENSPIRE EU Network

La sfârşitul lunii noiembrie, la Bruxelles, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest), Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru şi ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, au reprezentat delegaţia României la lansarea Reţelei Europene de cooperare în domeniul stimulării antreprenoriatului.

ADR Nord-Vest este membru fondator al retelei, alaturi de cei 11 parteneri agentii de dezvoltare locala si regionala, autoritati publice locale si camere de comert din Danemarca, Marea Britanie, Franţa, Spania, Suedia, Slovenia, Cehia, Polonia, România, Ungaria şi Cipru.

Reteaua s-a nascut in contextul implementării proiectului ENSPIRE EU – Inspiraţie Antreprenorială pentru Uniunea Europeana – finanţat prin Programul European de Cooperare Teritorială INTERREG IV C.

Prin crearea unei adevărate platforme de colaborare şi informare reciprocă, Reţeaua ENSPIRE EU îşi propune sa devină motorul unor viitoare noi iniţiative, fundamentul unor noi proiecte în direcţia susţinerii antreprenoriatului, angrenând treptat instituţii şi indivizi interesaţi de susţinerea şi dezvoltarea de noi afaceri în Europa, de adoptarea si implementarea de politici favorabile dezvoltării antreprenoriatului.

Reţeaua se adresează cu precădere organizaţiilor care întreprind măsuri de susţinere antreprenorială direcţionate către categorii defavorizate, precum persoanele dezavantajate (femei, emigranţi, persoane cu dizabilităţi), persoanele descurajate (şomeri pe termen lung si persoane cu un nivel redus de educaţie) si persoanele deconectate (persoane din mediul rural, tineri din nivelul secundar de educaţie, deconectaţi de sistemul şcolar, etc).

Pentru a deveni membru, înscrie-te astăzi în reţeaua ENSPIRE EU pe platformele de socializare cu caracter preponderent profesional LinkedIN si Twitter!  Urmăreşte noutăţile şi inspiră-te din ampla bază de date cuprinzând sumarul celor mai bune proiecte din cele 11 ţări în direcţia susţinerii antreprenoriatului accesând situl www.enspire.eu !

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile