Motor căutare – Platforma internaţionalizare Enterprise Europe Network

 


Evenimente


S-a lansat concursul "Regiunea europeană întreprinzătoare", ediţia 2013

Regiunea dumneavoastră pune în centrul preocupărilor sale sprijinirea spiritului antreprenorial şi a întreprinderilor mici? Aţi dori să faceţi schimb de bune practici şi de puncte de vedere privind viitorul cu restul Europei? Intraţi în cursă pentru a câştiga distincţia „Regiunea europeană întreprinzătoare a anului 2013” – concurs lansat săptămâna trecută la Bruxelles de Comitetul Regiunilor – şi nu pierdeţi şansa de a da un nou impuls politicii pe care o desfăşuraţi în domeniul IMM-urilor.

Regiunea Întreprinzătoare Europeană (EER) este un proiect care identifică şi recompensează regiunile europene cu o viziune antreprenorială remarcabilă, indiferent de dimensiunea lor, de bogăţia sau competenţele lor. Regiunile cu cea mai convingătoare şi vizionară strategie vor fi recompensate cu titlul de "Regiunea întreprinzătoare a anului". Scopul acestei iniţiative este de a crea la nivelul Europei regiuni antreprenoriale dinamice şi de a implementa "Small Business Act for Europe" la nivel regional şi local.

Iniţiată în 2009 de Comitetul Regiunilor, competiţia antreprenorială a avut până acum şase regiuni câştigătoare: Landul Brandenburg (Germania), judeţul Kerry (Irlanda) şi regiunea Murcia (Spania), în 2011; Catalonia (Spania), Helsinki - Uusimaa (Finlanda) şi Regiunea Autonomă Trnava (Republica Slovacă), pentru 2012. Urmare a interesul foarte mare pentru aceast competiţie, manifestat pentru 2011 şi 2012, Comitetul Regiunilor a lansat un apel pentru înscrierea în competiţia din 2013.

Mai multe informaţii despre modalităţile de înscriere în acest concurs precum şi despre condiţiile care trebuie îndeplinite pot fi găsite pe site-ul Comitetului Regiunilor.

Ştiri

2020-11-18 17:56:52

Virtual B2B Event-Construction-2020

EEN Transilvania vă invită să participați la evenimentul de matchmaking [...]

2020-10-31 14:52:44

ECONOMIA CIRCULARĂ: VOUCHERE DE 15.000 EURO PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

[...]


Vezi toate ştirile


Enterprise Europe Network

Oportunităţi de afaceri

Cod anunţ: TOUK20161114002

Ţara: Marea Britanie

Tip: Oferta

Titlu Oportunitate: IMM din Marea Britanie a dezvoltat și a adus pe piață o tehnologie tactilă de feed-back, folosind [...]

Valabilă până la data: n/a

Cod anunţ: BRPL20170110001

Ţara: Polonia

Tip: Cerere

Titlu Oportunitate: Firmă poloneză caută furnizori de nuci și fructe uscate pentru încheierea unor contracte [...]

Valabilă până la data: n/a

Vezi toate oportunităţile